Crool
Image default
Bedrijven

Voorkomen beter dan genezen

Iemand die juiste loopbaanadvies in Hilversum geeft kan je helpen om te voorkomen dat je zoveel stress ervaart op je werk dat je in een burn-out belandt. Soms is het zo dat je werkgever net iets te veel van je vraagt en je te veel overuren maakt. Op korte termijn maakt dit je misschien niks uit of vind je het zelfs fijn omdat je meer geld verdient en een hoge status hebt. Op lange termijn kan dit je echter volledig slopen omdat je te vaak over je grenzen bent gegaan. Als je zelf niet goed je grenzen kan aangeven kan iemand je hiermee helpen.

Vind de motivatie terug

Het kan ook zo zijn dat je je niet gemotiveerd genoeg voelt, je hebt het idee dat je maar wat aanmoddert. Dat kan er voor zorgen dat je het plezier in je werk verliest en je altijd met tegenzin naar je werk gaat. Sommige mensen werken ook alleen maar om geld te verdienen, maar dit gaat op een gegeven moment niet meer. Het wordt dan te veel om je elke dag weer aan te kleden en naar het werk te gaan waar je helemaal geen plezier in hebt. Loopbaanadvies in Hilversum kan je helpen om het plezier weer terug te vinden.

Durf het gesprek aan te gaan

Als je net een kindje hebt gekregen dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk thuis zijn. Echter, niet elke werkgever gaat hiermee akkoord. Het lijkt dan soms wel alsof ze het niet willen begrijpen. Iedereen snapt toch dat je als kersverse ouder bij je kind wilt zijn? Helemaal omdat bonden in het begin het belangrijkste is voor een baby. Als je werkgever geen toestemming geeft kan je dingen proberen als je ziek melden. Dit zou niet de oplossing moeten zijn. Loopbaanadvies in Hilversum kan je handvaten geven om dit op de juiste manier op te lossen. Ga in overleg met degene die de baas is in je bedrijf.