Crool
Image default
Gezondheid

Met vloeibare visolie krijgt u genoeg omega 3 binnen

Het is belangrijk dat u genoeg omega 3 binnenkrijgt. Dit zorgt er namelijk voor dat u minder kans heeft op hart- en vaatziekten en beschermt tegen hersenveroudering. Ook voor uw gewrichten, huid en zicht heeft omega 3 meerdere voordelen. Zelfs uw mentale gezondheid krijgt er een boost van. U kunt eens per week vette vis eten om zo voldoende omega 3 binnen te krijgen. Maar niet iedereen is daar even dol op. Bovendien bevat veel vis onzuiverheden en is het eten van vis niet altijd even goed voor het milieu. Gelukkig is er een manier waarop u zorgt dat u wel voldoende omega 3 binnenkrijgt, maar niet per se vis hoeft te eten: met vloeibare visolie. Nu denkt u misschien dat dat vies smaakt of ruikt, maar dat hoeft niet zo te zijn. De verse visolie van FreshOmega is daar een goed voorbeeld van. De visolie van deze expert is heel vers, waardoor deze geen onaangename smaak of geur heeft.

De visolie van deze specialist is een goed alternatief voor omega 3-supplementen

Dat vloeibare visolie omega 3 bevat is geen geheim, maar wist u ook dat dit een betere optie is dan de supplementen die u in de supermarkt kunt kopen? Die supplementen bevatten namelijk olie die niet zo heel vers meer is, waardoor een groot deel van de gezondheidsvoordelen verloren gaat en de supplementen niet zo veel omega 3 bevatten. Ook de zuiverheid van Mermaids Omega 3-visolie is hoger dan die van supplementen en andere visoliën. Dat komt doordat er voor deze olie enkel duurzaam gevangen Noorse Arctische vissen gebruikt worden. Vervolgens wordt de olie gezuiverd, zodat u wel de belangrijke vetzuren binnenkrijgt, maar geen onzuiverheden.

Bestel de visolie gemakkelijk en snel online

Er is nog een voordeel aan de vloeibare visolie met omega 3 van FreshOmega: u kunt de visolie heel eenvoudig online bestellen. U hoeft dus niet de deur uit om topkwaliteit visolie in huis te halen. De specialist kan het u zelfs nog gemakkelijker maken als u een abonnement afsluit. Dan hoeft u er niet zelf om te denken dat u op tijd een nieuwe voorraad bestelt. Bovendien profiteert u dan van extra korting. Ook zit u nergens aan vast, want het abonnement is na twee leveringen al op te zeggen.