Crool
Horeca

Lekkerste catering van Almelo en omstreken

Voor goede catering bent u in Almelo aan het juiste adres. Wij leveren de lekkerste catering van Almelo en omstreken. De reden dat dit de lekkerste catering is van Almelo is omdat we alles vers bereiden. Daarbij kunnen we voor erg veel gasten in Almelo catering verzorging en doen we altijd ons best zo goed mogelijk in de behoefte van de klant te voorzien. Het leveren van een catering is meer dan alleen goed eten het is ook belangrijk dat het heel aankomt bij de klant en dat het warm blijft. Daarom komt ons eten altijd in warmhoudbakken en is dit geheel bij de prijs inbegrepen. 

Alleen het beste 

Wanneer u kiest voor onze catering in Almelo maakt u de juiste keuze. Onze catering is van alles voorzien en er is erg veel nodig u hoeft het alleen maar aan te geven. Ook als u later op de avond iets te kort komt kunt u altijd bellen en kunnen wij kijken wat we nog kunnen regelen. We houden van een goede service en daar hoort dit ook bij, zo hoeft u nooit op te ruimen maar halen wij alles op eind van de avond. En vinden wij het ook belangrijk dat we in kunnen spelen op het feit dat mensen met allergie of andere reden iets niet mogen eten. Dat we daar ook eten voor hebben uiteraard moet u dit wel vroegtijdig aangeven. 

complete bbq

Wanneer u liever zelf eten klaarmaakt kunt u ook kiezen voor een complete barbeque. Dan leveren wij een grote hoeveelheid vlees en kunt u gezamenlijk gaan barbecuen. En leveren wij uiteraard de barbeque en halen deze ook weer op u hoeft niks schoon te maken en hebt ook geen werk. Ideaal dus en op deze manier heb je ook een leuke bezigheid en is er vaak een leuke sfeer tijdens het barbecueën.