Crool
Image default
Horeca

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

Bij Shakes on Wheels kun je verschillende smoothiebar huren. In verschillende maten en kleuren. Voor ieder event perfect dus. Stop dus even met scrollen want wie weet is de smoothiebar van Shakes on Wheels iets voor jou. Maar waarom moet je kiezen voor Shakes on Wheels? Wij zetten het voor je op een rijtje:

– Uitgebreid smoothiemenu.Kies drie favoriete smoothies van ons smoothiemenu die we vers maken op
  locatie. Wij maken gezonde smoothies van lekkere combinaties fruit, groente en verse kruiden die zeker
  in de smaak zullen vallen.

– Flexibiliteit. Zowel mobiele smoothiebar, foodtruck, smoothiefiets en trolley’s beschikbaar. Voor elke
  locatie verhuren wij een geschikte smoothiebar! Ja, zelfs als je een hele kleine lift hebt of alleen een trap.
  We got you!

– Duurzaamheid voorop! Wij gebruiken geen plastic disposables, werken ook met zeizoensproducten en
  streven ernaar om voedselverspilling tot een nu te reduceren. 

– Ontzorging: wij regelen de gehele smmothie catering van A tot Z. Huur je bij ons een smoothiebar dan hebben wij van jou alleen plek om te staan en elektriciteit nodig. De rest regelen wij. 

 

Super veel voordelen en redenen dus om bij Shakes on Wheels je smoothiebar te huren. Maar hoe gaat alles in zijn werk bij Shakes on Wheels? Voorafgaande aan het event bespreken we uw wensen. Ook stellen we dan jouw smoothie menu samen bijpassend bij jouw wensen en het event. Als dan de grote dag is aangebroken komen wij een uur van te voren aan op locatie zodat wij ons zelf klaar kunnen maken de smoothiebar kunnen opzetten en het fruit en groente klaar kunnen maken voor het event. Alles is natuurlijk wel vers. Als het event is afgelopen dan zijn wij binnen een half uurtje weer van het terein af. Achteraf zullen we altijd even bespreken of alles naar wens was en aan alle eisen heeft voldaan. Kijk voor meer informatie op de website van Shakes on Wheels of neem gerust contact met ons op.