Crool
Image default
Tweewielers

Door een ombouwset voor een fiets online te kopen stelt u zelf uw fiets samen

Heeft u altijd al een elektrische fiets gewild, maar vindt u de nieuwe modellen een beetje te duur? Dan heeft EBIKE-EFOS dé oplossing voor u. In de webshop van dit bedrijf vindt u namelijk een fietskit of ombouwset die u online kunt kopen, waarmee u eenvoudig uw eigen fiets ombouwt tot een elektrische fiets. De producten zijn van hoge kwaliteit en enkel van A-merken, waardoor u zeker weet dat uw fiets een geruime tijd mee zal gaan en u veel plezier zult hebben van uw nieuwe elektrische fiets!

Een gewone fiets zelf elektrisch maken

Wilt u online een ombouwset voor uw fiets kopen? Door het stappenplan te volgen via de webshop, heeft u dit binnen mum van tijd gedaan. Afhankelijk van het soort remmen dat u op uw eigen fiets heeft, kiest u een bijpassende motor, display en accu voor uw nieuwe elektrische fiets. Zo kunt u volledig naar uw eigen wensen uw elektrische fiets samenstellen en vindt u in de fietskit alle producten die u nodig heeft. Het is niet heel moeilijk om uw eigen fiets om te bouwen naar een elektrische fiets, wanneer u een fietskit koopt. U kunt dit dan ook zeker geheel zelf doen. Wilt u toch liever hulp? Dan kunt u terecht bij een van de dealers die u in heel Nederland en België vindt. Zij helpen u graag bij het ombouwen van uw fiets.

Bestel de onderdelen online

Wat voor soort fiets u ook heeft: bij EBIKE-EFOS koopt u een fietskit of losse onderdelen, waarmee u van iedere fiets een elektrische fiets kunt maken. De ombouwset die u online voor uw fiets kunt kopen, bevat alle onderdelen die u nodig heeft. Dankzij deze producten maakt u op een goedkope manier uw eenvoudig elektrische fiets en kunt u zelfs blijven fietsen op uw eigen vertrouwde fiets! Bekijk de onderdelen op www.goedkoop-ombouwset-elektrisch-fietsen.nl .