Crool
Image default
Tweewielers

Koop je nieuwe step nu bij Stepsonline.nl

Vroeger waren ze veel te zien op straat. Kinderen gingen zelfs op de step naar school. Toch is de step terug van weggeweest. Niet alleen voor de jeugd maar ook voor volwassene is deze manier van vervoeren erg leuk. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gezond en sportief. Doordat je veel in beweging bent tijdens het steppen kun je, afhangend van je eigen lichaamsgewicht, gemiddeld 250 calorieën in een uur verbranden. Dat is dan toch weer mooi meegenomen. Maar ook gewoon voor de ontspanning pakken steeds meer mensen de step. Naast jongeren die er stunts op doen of er toch weer mee naar school gaan, is een ritje in het weekend een heerlijk uitje met het gezin, om even tot rust te komen na een drukke week.

Met de tijd mee

Ook de tijd van de steps heeft niet stil gestaan. In vergelijking met vroeger zijn de steps uitgebreid met verschillende technieken om veiliger en langer op pad te zijn. De moderne steps zijn uitgerust met goede remmen, mooie vormen en vaak ook een verstelbaar frame. Een kleine boodschap halen op de step in plaats van met de auto of met de fiets behoort ook tot de mogelijkheden. Met een hippe mand aan het stuur haal jij sportief de boodschappen in huis. Ook samen met je trouwe viervoeter op pad met de step is geen enkel probleem. Bij de speciale hondensteps zit er een extra accessoire waaraan je de lijn van de hond makkelijk bevestigd.

Welke step past bij mij?

Niet iedere step is het zelfde en niet iedere step is voor jou bedoeld. Om de juiste step uit te kiezen is het belangrijk vast te stellen wat je er mee wilt gaan doen. Ben je een echte sportieveling en ga je graag de wat ruigere paden op, dan is een cross step sterk genoeg om je te vergezellen. Houd je liever van gemak en wil je niet dat de step teveel plek inneemt in de schuur of garage, kies dan voor een opvouwbaar exemplaar. Ook deze zijn in verschillende kleuren en vormen beschikbaar. Daarnaast zijn de steps in verschillende prijscategorieën maar ook in hoogte verstelbaar zodat er voor iedereen een step te vinden is.

Vertrouwd een step kopen

Omdat je niet iedere dag een step koopt is het belangrijk dat je op een vertrouwde plek je nieuwe step kunt kopen. Vind de perfecte step voor jou op www.stepsonline.nl. Op de website vind je vele voorbeelden en extra’s die jouw step compleet maakt. Maak een keuze tussen de kleur of val op met een stoer frame. Betaal veilig via de site en je nieuwe step wordt thuis bezorgt. Voor je het weet ben je aan het steppen en wil je niets anders meer.

https://stepsonline.nl/