Crool
Image default
Winkelen

Zwemles materialen

Ben je van plan om je eigen kinderen extra zwemlessen te geven? Dit kan ook prima zelf met zwemles materialen. Je kan je kindje zo ondersteunen buiten de zwemlessen die ze al volgen. De zwemles materialen kunnen gebruikt worden in het zwembad of zelfs het badje in de tuin. Je kan hiermee oefeningen doen om bijvoorbeeld de schoolslag te leren of beter te leren drijven in het water. We hebben meerdere zwemles materialen die ook gebruikt worden tijdens de regulieren zwemlessen. Je kan deze zwemles materialen inzetten om te bewegen in het water en te leren zwemmen. Met verschillende speelse activiteiten maak je zwemles thuis extra leuk!

Welke zwemles materialen kan je zelf aanschaffen?

In principe kan je alle materialen aanschaffen die ze ook tijdens de zwemles zelf gebruiken. Denk aan zwemgordels tot zwemplanken en een zwembril voor onderwater zwemmen. Maar je kan ook speciale speelmaterialen aanschaffen waarmee je het drijfvermogen kan oefenen. In ons assortiment kom je de leukste zwemlesmaterialen tegen. Hiermee kan je zelf gaan zwemmen en watersporten. De meeste materialen worden direct tijdens de zwemlessen gebruikt. Uiteraard kan je deze materialen ook gebruiken om zelf te oefenen met je eigen kinderen. We raden je wel aan om naast de zwemles materialen ook officiële zwemlessen te volgen in het zwembad.

Bestel je eigen waterpolobal

Speel je graag een potje waterpolo met je vrienden? Een eigen waterpolobal kan dan handig zijn. Onze waterpolobal voldoet natuurlijk aan de eisen die gesteld zijn door de waterpolosport. De bal geeft extra grip in het water en met natte handen. Daarnaast blijft de bal ook drijven. Dit laatste is natuurlijk handig als je een keer misgooit. De waterpolobal mag zelfs gebruikt worden voor officiële wedstrijden. Maar de meeste die hem hier bestellen gebruiken hem om lekker een potje waterpolo met vrienden te spelen.

Waterpolobal verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Natuurlijk hebben we de waterpolobal ook nog eens in verschillende afmetingen en gewichten. Zo maken de kinderen weer gebruik van een andere watersportbal dan volwassenen. Jong en oud kunnen met de waterpolobal aan de slag om te oefenen in het zwembad. Of om echt serieuze trainingen te volgen voor de volgende waterpolo wedstrijd. De ballen in ons assortiment voldoen in ieder geval aan alle officiële eisen. Je kan deze bal dus prima gebruiken om mee te trainen voor het echte werk. Bestel je eigen waterpolo bal direct online in onze webshop en geniet van de komende wedstrijden en trainingen.