WELKE KLEUREN WORDEN IN 2020 MODIEUZE?

Category Woningen

huis te koop

Het is niet alleen Pantone die elk jaar een van de belangrijkste kleuren nomineert. Ook verfmerken en interieurtrends-experts maken een lijst met favorieten uit de kleuren van 2020. We hebben een lijst samengesteld met de meest trendy kleuren voor het interieur van 2020.

Coloro door WGSN

Het bedrijf WGSN houdt zich bezig met het voorspellen van trends en modetrends in het algemeen. Ze lanceerden hun eigen kleursysteem, Coloro, en ze hebben hun eigen mening over de kleurtrends van 2020.

Neo-Mint (Screaming Bright Green)

Neo-Mint kwam naar voren als een concurrent van de trendy Millennial Pink. Het is meer sekseneutraal, herinnert ons aan onze verbondenheid met de natuur en geeft frisheid aan de kamer.

Puristisch blauw

Een moderne tint die warmte en zachtheid combineert met frisheid en koelte.

Cassis (Parmagrijs)

Cassis combineert roze en paarse tinten. Het bewijst dat roze niet alleen een kleur voor meisjes is en elegantie kan toevoegen aan je woonkamer.

Meloen (antiek roze)

Een gedempte oranje tint is wat de look vereist na de grijze winterdagen. Meloen is een optimistische kleur en doet je denken aan warme zomerdagen.

Zacht geel (groene knoppen)

Nog een warme, diepe, nuchtere tint. Mellow Yellow is als de zon die een donkere bril draagt. Verwarmt, maar verblindt niet.

AkzoNobel en Dulux hebben als verfproducenten ook hun favoriete kleur gekozen, Tranquil Dawn.

Tranquil Dawn (grijswit)

Tranquil Dawn is geïnspireerd op de ochtendhemel. En ontworpen om u te inspireren om iets creatiefs en ingenieus te doen. Dus schilder gerust de muren in je studeerkamer, speelkamer of woonkamer.

Panton

Laten we Panton niet vergeten. De kleur van 2020 is gekozen voor blauw – Classic Blue.

Klassiek blauw

Zo’n diepblauwe kleur in het interieur wekt vertrouwen in de toekomst en moedigt je aan om verder te gaan dan het gewone leven. Staat geweldig in de woonkamer of op kantoor.

huis te koop sint denijs westrem

https://be.propenda.com