Crool
Image default
Aanbiedingen

Altijd de juiste hoeveelheid gaas

Heb jij ergens gaas voor nodig? Bijvoorbeeld voor een dierenren maken? Dan kan het erg vervelend zijn als je ergens gaas koopt wat net te weinig is. Of bijvoorbeeld zoveel dat je er eigenlijk wel tien dieren rennen mee kan maken. Dit is natuurlijk niet ideaal, daarom is het zo fijn dat je gaas per meter kopen kunt. Zo heb je altijd genoeg, maar nooit veelste veel gaas. Ideaal voor het maken van een ren voor bijvoorbeeld je kippen of een volière voor je vogels. Zo is het ook mogelijk om diverse soorten gaas aan te schaffen, voor verschillende projecten. 

 

Bescherm de dieren om je heen

Veel mensen die in een wat kleiner dorp of in het buitengebied wonen hebben een mooi erf om hun huis. Dit kunnen weilanden zijn, maar ook bomen, bossen of andere natuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sloot of ander riviertje. Heb jij dieren in je bos wonen? Dan wil jij die natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Het zou immers zonde zijn als ze wat overkomt. Vooral wilde dieren, zoals hertjes, konijntjes, dassen, etcetera worden regelmatig aangereden. Met behulp van dassengaas kun jij een mooie afscheiding maken zodat ze veilig blijven. Dit wordt ook veel langs de grote wegen in ons land toegepast. 

 

Het hart op de juiste plek 

Veel mensen geven om de dieren om ons heen. In Nederland heeft bijna de helft van de mensen ook een huisdier. Je wilt natuurlijk niet dat je eigen dieren wat overkomt, dus waarom die van een ander of van de natuur wel? We zorgen voor elkaar, maar ook voor elkaars dieren. Dieren doen alles op instinct, een vosje kijkt niet of er auto’s zijn voordat deze de weg op rent. Ziet hij een prooi terwijl hij hongerig is? Dan gaat hij daar achteraan. Helaas is dan de kans op een aanrijding hierdoor ook groter. Daarom is het zo ontzettend fijn dat er bescherming is voor deze dieren.

 

Wat kun je zelf doen voor de dieren?

Wil jij zelf ook wat doen voor de dieren in de natuur? Begin dan vooral met je eigen afval opruimen. Als de dieren geen kauwgom of plastic meer eten blijven ze natuurlijk veel gezonder. Respecteer daarom ook hun leefgebied en rust. Als je in een natuurgebied loopt, houdt je dan ook aan de regels die er gelden. De regels zijn er immers niet voor niks, maar om de natuur en de dieren die daar wonen te respecteren. . 

 

Terug in de natuur 

Veel mensen leven een druk leven en wonen en werken vaak in de stad. Uiteraard zijn er ook mensen die in een dorp wonen, maar zelfs daar kan het evengoed bebouwd zijn. Iedereen is gek op de natuur, zij het het strand of de bossen. Daarom is het belangrijk om goed voor onze natuur inclusief de dieren te blijven zorgen, zodat we ons terug kunnen trekken in de natuur. Genieten van een mooie wandeling met of zonder je huisdier door de natuur doet echt iedereen goed.