Crool
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van de BermDRIP op een rijtje

De BermDRIP wordt gebruikt om weggebruikers te voorzien van informatie. Deze informatie wordt overgedragen aan de weggebruiker middels grafische tekst en/of figuraties. In het woord BermDRIP vind u de afkorting DRIP, dit staat voor Dynamische Route Informatie Panelen. Vaak is een BermDRIP vierkant van vorm en deze wordt doorgaans gemonteerd aan een steunpilaar en geplaatst in de buitenberm. Bent u benieuwd naar de voordelen van een BermDRIP? Lees dan snel verder, wij vertellen het u namelijk graag!

Energie besparen met de BermDRIP

De LED-prestaties kunnen worden geoptimaliseert door het gebruik van hoogwaardige LED’s met unieke voorzet optieken. Dit is uitermate gunstig voor de onderhoudskosten en het energieverbruik. Als u de levensduur van de LED’s wilt verlengen, levert een led met een lagere spanning een positieve bijdrage. Het is namelijk zo dat hoe lager de spanning van de LED is, hoe langer de levensduur van de BermDRIP zal zijn. BermDRIPs van Traffic Safety Systems zijn CO2 neutraal door een zeer laag energieverbruik. Dit komt doordat BermDRIP’S volledig op zonne-energie werken. 

Gebruiksvriendelijke software

De gebruiksvriendelijke software van de BermDRIPS kan eenvoudig worden bestuurd via de webapplicatie van Traffic Safety Systems. Deze zijn overigens ook aan te sturen via het centrale DRIP Management Systeem vanuit de verkeerscentrales van Rijkswaterstaat. De software van Traffic Safety Systems is goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur en het Milieubeooordelings- en evaluatiecentrum van Rijkswaterstaat. Daarnaast is het ook mogelijk om de actuele reistijd weer te geven op BermDRIPS. Ten slotte kan de BermDRIP worden aangesloten op Mobi Maestro Display voor DRIP Management van Technolution. 

Wilt u een BermDRIP aanschaffen?

Bent u geinteresseerd in de BermDRIP? Kijk dan eens op de website van Traffic Safety Systems. Bij Traffic Safety Systems bieden ze BermDRIPS aan met LED Displays en op maat gemaakt systemen aan. Daarnaast biedt Traffic Safety Systems gratis en vrijblijvend advies en is altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Daarnaast hebben ze meer dan 25 jaar ervaring en zijn ze overal ter wereld actief. Het team met specialisten staat dan ook graag voor u klaar om u te helpen met raad en daad. 

 

https://www.trafficsafetysystems.eu/