Crool
Image default
Aanbiedingen

Met deze facilitaire diensten zorg jij voor een opgeruimd bedrijf

Met deze facilitaire diensten zorg jij voor een opgeruimd bedrijf

Een opgeruimde werkplek is voor elk bedrijf erg belangrijk. Als jouw bedrijf vaak een puinhoop is, kan dit ten koste gaan van de efficiëntie van het werk dat je werknemers leveren. Het concentratiegehalte van jouw werknemers zal namelijk afnemen, en er zal mogelijk meer chaos ontstaan. Dit is vrij gemakkelijk te voorkomen door een facilitair bedrijf in te schakelen, zoals EW Facility. In deze blog zullen wij drie facilitaire diensten van EW Facility uitlichten. 

  1. Afvalmanagement

Het klinkt misschien raar, maar het is erg belangrijk dat jouw bedrijf een goed plan heeft voor de afvalmanagement. Het is bijvoorbeeld belangrijk om na te denken over de plaatsing van prullenbakken, en of er ook aan recycling wordt gedaan. Als jouw bedrijf probeert milieuvriendelijk te werk te gaan, is recycling echt een issue dat aangepakt moet worden. EW Facility zorgt voor een goede uitvoering van deze plannen, en zorgt ook voor medewerkers die de tijd nemen om deze diensten uit te leggen. Zo is het plan voor jouw hele bedrijf duidelijk. 

  1. Schoonmaak

EW Facility pakt de complete schoonmaak van jouw bedrijf graag aan. Ze zorgen ervoor dat jouw bedrijf te allen tijde opgeruimde zal zijn, en zorgen ervoor dat ze dit met een glimlach doen. EW Facility heeft een speciale service op het gebied van schoonmaak, namelijk de Facility Host. Deze host zal het aanspreekpunt van jouw bedrijf worden voor alles rondom schoonmaak, en zal de leiding nemen over de facilitaire ploeg. Dit zorgt voor een goede communicatie, wat vervolgens zorgt voor flexibiliteit. Heb jij een ruimte die met spoed moet worden schoongemaakt? Door de goede communicatie tussen jou en de facilitaire ploeg, zal dit zeker mogelijk zijn. 

  1. Glasbewassing

Als jouw bedrijf veel ramen heeft, zal dat voor een aangename sfeer binnen het bedrijf zorgen. Maar, het is dan wel noodzakelijk om deze goed schoon te maken. Als dit niet het geval is, zal dit namelijk precies het tegenovergestelde uitstralen van wat jij wil. EW Facility zal er voor zorgen dat de ramen van jouw bedrijf een afgesproken aantal keer per week worden schoongemaakt. Zo zal jij altijd van het uitzicht kunnen genieten dat jouw bedrijf te bieden heeft.