Crool
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je het juiste formaat voor je kleed?

Een hip vloerkleed in je woonkamer wil iedereen. Echter resteert de vraag hoe je de juiste maat kiest. De stijl, grootte en vorm van je woning telt natuurlijk hierbij mee. Maar hoe kies je nu het beste formaat vloerkleed voor jouw stulpje? Hieronder leer je meer over de diverse soorten en maten vloerkleden die er allemaal zijn. Van effen, met bedrukken tot in gekke vormen, het kan allemaal!

 

Vloerkleed in effen uitvoering

Dit type vloerkleed is te vinden in diverse tinten en kleuren. Een effen kleed heeft geen printen, beelden of foto’s erop geprint. Zo zorg je dat je één geheel in de woning haalt. Een effen vloerkleed straalt dus kalmte en eenvoud uit. Ideaal voor een ruimte waar je lekker in wilt relaxen of tot jezelf komen. Het minimalisme is de eyecatcher in dit geval. Je zou een groter effen vloerkleed kunnen nemen, als je voor een echt hip design wilt. Denk aan een Vloerkleed 140×200 cm .

 

Of juist een bedrukt kleed?

Wanneer je een standaard effen vloerkleed niet spannend genoeg vindt, kun je voor een kleed met print gaan. Vooral in wat meer minimalistische interieurs zorgt je er zo voor dat het kleed alle aandacht trekt.  Wel adviseren we hierbij om het kleed iets van de bank af te leggen. Zo blijft het gehele kleed goed te zien en wordt de bedrukken niet raar afgesneden. Kortom, een ware blikvanger in het interieur!

 

Een formaat en vorm met souplesse

Uiteraard speelt de vorm van een vloerkleed ook een grote rol in het interieur. Voor langere kamers zouden wij een langer vloerkleed als een loper kiezen. Voor wat kleinere kamers is een rond vloerkleed in een effen kleur of met print juist erg leuk. Deze zou je tevens speels onder of naast de bank kunnen schrijven, voor een trendy effect. Laat je adviseren over welk vloerkleed het beste in jouw ruimte zou passen bij een ervaren vloerkledenwinkel

 

https://www.obbyo.nl/