Crool
Image default
Aanbiedingen

Romantische date-ideeën voor koppels die van koffie houden

Als jij en je partner grote L-liefhebbers zijn, zijn er genoeg manieren om jullie gedeelde passie te verwerken in een romantische date. Van een bezoek aan een plaatselijke koffiebranderij tot thuis barista spelen voor elkaar, hier zijn enkele leuke date-ideeën voor koppels die van koffie houden.

 

1. Barista spelen voor elkaar 

Een andere leuke manier om je date night op te leuken is door barista te spelen voor elkaar. Dit is een geweldige activiteit voor koppels die al enige basiskennis hebben over het maken van koffie. Om het wat uitdagender (en leuker) te maken, zet je om de beurt koffie met verschillende zetmethodes. De ene persoon kan bijvoorbeeld een espressomachine gebruiken terwijl de andere een pour-over brouwer gebruikt. Via de website van Koffie Henk scoor je de lekkerste bonen!

 

2. Ga op koffietocht 

Als je een excuus zoekt om je stad (of zelfs een nieuwe stad) te verkennen, is een koffietocht de perfecte manier. Bezoek drie of vier verschillende cafés op één dag en bestel bij elk café iets anders. Dit is een geweldige kans om nieuwe koffies te proberen en met je partner te praten over je favorieten.

 

3. Maak ontbijt op bed 

Wie houdt er niet van ontbijt op bed? Begin je ochtend goed door samen ontbijt te maken en er samen met je partner in bed van te genieten. Je kunt wat romantische muziek opzetten of een paar kaarsen aansteken om de sfeer te bepalen tijdens het koken. En vergeet natuurlijk de koffie niet! Of je nu koffie schenkt of een koffiezetapparaat gebruikt, een kopje vers gezette koffie in bed is een van de eenvoudige geneugten van het leven 

 

4. Koffie drinken bij zonsondergang 

Naar de zonsondergang kijken met je partner heeft iets romantisch. Dus waarom niet nog een extra niveau van romantiek toevoegen door samen koffie te drinken bij zonsondergang? Dit is vooral leuk als je in de buurt van het strand woont of toegang hebt tot een dakterras met uitzicht op de zonsondergang. Zo niet, dan is elke plek buiten met comfortabele stoelen ook goed.

 

https://www.koffiehenk.nl/