Crool

Kan ik met spoed webteksten laten schrijven?

Category Aanbiedingen

Stel je hebt een bedrijf en stel je wilt voor dit bedrijf een mooie website laten bouwen. Een website designer gaat voor je aan de slag en belooft ook de teksten te leveren. Maar dan ineens laat deze het afweten. Het ontwerp is af, de website staat online maar zonder teksten. Dat kan natuurlijk niet. Dat is zonde van het geld. Wat je in zo’n geval kunt doen is met spoed webteksten laten schrijven door een professioneel tekstbureau.

Levering binnen enkele dagen

Een goed tekstbureau is in staat om binnen enkele dagen een flinke hoeveelheid teksten te leveren. Het gaat dan bijvoorbeeld om categorieteksten zoals een “over ons” pagina en een pagina met ‘veel gestelde vragen” of pagina’s voor de categorieën producten die je levert. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook productteksten worden geschreven voor artikelen in je webshop of in je winkel. Als het gaat om grote aantallen gaat dit natuurlijk wel wat langer duren dan enkele dagen. Maar de belangrijkste teksten kunnen met spoed worden geleverd zodat je website in ieder geval van content is voorzien.

Kan een tekstbureau ook vertalen?

Een goed tekstbureau is in staat om een Nederlandse vertaling te leveren van een Engelse tekst of andersom. Heb je een website in twee talen dan kun je een tekst dus ook in het Engels laten schrijven. Voorwaarde is wel dat de inhoud niet te technisch is. Je kunt van een tekstschrijver niet verwachten dat hij technisch Engels kan schrijven. Een tekst kan letterlijk worden vertaald maar ook herschreven, waarbij de vertaling niet letterlijk is.

Is er risico op plagiaat?

Ook bij een spoedklus mag je er vanuit gaan dat er unieke content wordt geleverd. Een tekstbureau controleert de door de schrijvers aangeleverde teksten altijd op plagiaat. Hier is speciale software voor ontwikkeld die zelden faalt. Mocht een schrijver zich er dus gemakkelijk vanaf willen maken en tekst kopiëren van een andere website dan valt deze onherroepelijk door de mand. Een tekstbureau kan zich geen slechte reputatie veroorloven en zal met zo’n schrijver direct breken. Je mag er dus vanuit gaan dat de teksten die je krijgt aangeleverd unieke content bevatten.

https://www.textmakelaar.nl/