Crool
Image default
Aanbiedingen

Werken vanuit huis? Zo richt je jouw thuiswerkplek in!

Werken vanuit huis is voor veel mensen de nieuwe realiteit geworden. Of je nu fulltime of parttime thuiswerkt, het is belangrijk om een goede thuiswerkplek te hebben. Een ergonomische en stimulerende werkplek met de juiste tools zal namelijk bijdragen aan je productiviteit en welzijn. Een van de belangrijkste onderdelen van een thuiswerkplek is een goede monitor. In deze blog vertel ik jou waar je op moet letten bij het inrichten van je thuiswerkplek en waarom een Dell monitor de ideale keuze is voor jouw thuiskantoor.

 

1. Beperk afleiding en creëer een rustige werkomgeving

Een belangrijke factor voor een ideale thuiswerkplek is het minimaliseren van afleiding. Probeer een rustige werkomgeving te creëren door bijvoorbeeld een aparte kamer of thuiskantoor in te richten. Zorg ervoor dat er genoeg daglicht is en dat er niet te veel spullen en rommel om je heen liggen. Een opgeruimde werkplek kan al gigantisch bijdragen aan een productieve werkdag.

 

2. Investeer in de juiste apparatuur

Naast een opgeruimde omgeving, is goede apparatuur van essentieel belang om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren. Een van de belangrijkste onderdelen is een goede monitor. Een oogvriendelijke monitor is het beste voor je gezondheid op de langere termijn. Zo beschikt de Dell UltraSharp U2720Q monitor over ComfortView Plus-technologie die zorgt voor minder blauw licht en flikkeringen, waardoor je langer en comfortabeler kunt werken. De beste monitoren vind je op https://azerty.nl/.

 

3. Creëer een ergonomische werkplek

Tegenwoordig zitten veel mensen urenlang achter hun computer, wat kan leiden tot fysieke klachten als het niet op de juiste manier gebeurt. Een goede werkhouding is daarom van belang om lichamelijke klachten te voorkomen. Zorg voor een ergonomische werkplek door het gebruik van een verstelbare stoel en tafel, het plaatsen van de monitor op de juiste hoogte (bovenkant op ooghoogte), en het gebruiken van een apart toetsenbord en muis.

 

4. Maak je werkruimte persoonlijk

Maak jouw werkruimte persoonlijker door persoonlijke items toe te voegen. Denk hierbij aan een plant, fotolijstje of poster aan de muur. Door persoonlijke items toe te voegen, zorg je voor een fijne sfeer en creëer je een omgeving waarin je je prettig voelt en productief kunt werken.