Crool
Image default
Architectuur

De populairste keuken in Limburg

Keukens in Limburg zijn er in alle soorten en maten. Er zijn maatkeukens, moderne keukens en landelijke keukens in Limburg. Wat jij en ik het mooiste vinden, kan natuurlijk verschillen! Maar wat wel zeker is, is dat als je naar het geheel kijkt van alle keukens in Limburg. Dat er maar één keuken in Limburg kan zijn die het meeste gekozen wordt!

 

Hieronder zie je de top 3 van Limburgs favoriete keukens!

 

#3 De moderne maatwerk keuken

Als derde is geëindigd, de moderne maatwerk keuken in Nederland! De moderne maatwerk keuken bestaat tegenwoordig uit natuurlijke elementen zoals hout en metaal. Als kastjes zijn betonlook kastjes voornamelijk populair in moderne keukens in Limburg. We zien voornamelijk dat mensen met kinderen en jonge stellen gaan voor deze stijl keuken.

 

#2 De Landelijke keuken

Als je aan Limburg denkt, dan denk je aan heuvels, zon, Bourgondiërs en tradities. In Limburg staan heel veel oude boerderij woningen en landelijke woningen. Typische Limburgse woningen zijn oud, hebben mooie houten steunbalken die je van de buitenkant kunt zien en hebben veel hout elementen. Meestal staan dergelijke boerderij woningen in gebieden van Limburg waar het wat opener is. Natuurlijk kennen we allemaal wel de woonwijken en vinexwijken. Ja die hebben we ook in Limburg, maar in Limburg staan gelukkig ook nog genoeg gebouwen die al ouder zijn dan 100 jaar. Bijna al deze woningen hebben een landelijke keuken. Dat oogt prachtig in het Limburgse landschap.

 

#1 Klassieke keuken

De klassieke keuken is de meest voorkomende keuken in Limburg. Een klassiek Limburgse keuken heeft een rustige look and feel. Meestal zijn de kleuren wit, bevat het houten kastjes en ligt er een granieten keukenblad op. Meestal bevat een klassieke Limburgse keuken een ingebouwde koelkast. De klassieke keuken blijft de meest populaire keuken in Limburg, vermoedelijk omdat deze keukens ook het minste kosten en er toch heel erg goed uit ziet!

 

Dit was de top 3 van moderne keukens in Limburg!

https://paulknip.nl/