Crool
Image default
Bedrijven

5 dingen die je moet kunnen als developer

Heb je altijd al programmeur willen worden? Dan is nu de tijd om je te ontwikkelen en op zoek te gaan naar een vacature voor developer. Nu niemand meer zonder internet kan, zijn je slagingskansen zeer groot, maar je moet er wel wat voor kunnen.

Je bent een allrouder

Als developer moet je eigenlijk alles begrijpen wat met programmeren te maken heeft. Je moet niet alleen een mooie website kunnen maken, maar ook eentje die goed functioneert. Je moet op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen en bereid zijn je er steeds in te verdiepen. Je zult dus niet snel uitgeleerd zijn. Daarbij moet je niet alleen verstand hebben van computers, maar moet je ook weten hoe apps en sites functioneren op tablet en mobiele telefoon. Dan hebben we het ook nog niet over het aantal programmeertalen dat je moet kennen. Programma’s als HTML, CSS en Javascript moet je nog beter beheersen dan het algemeen beschaafd Nederlands.

Het juiste type om developer te zijn

Als developer moet je creatief zijn, want het ontwerp van applicaties ligt volledig in jouw handen. Iedere keer begin je met een blanco blad dat je moet inkleuren. Je moet altijd een goede mix vinden tussen een mooie en functionele website. Omdat de kans groot is dat je voor jezelf begint, moet je altijd kwaliteit leveren en zorgen dat je regelmaat en discipline opbouwt in je werkritme. Ook als je solliciteert op een vacature developer, krijg je vaak betaald voor het aantal klussen die je behandelt.

Last but not least…

Het geeft heel veel voldoening als je mooi werk aflevert, dat is het mooie als je die vacature voor developer mag invullen. Vaak zit hem dat in de details die jij hebt weten toe te voegen. Het zijn vaak de kleine dingen die je werk zo leuk maken en waardoor je je klanten tevreden houdt.

https://www.ictvacatures.me/vacature-developer/