Crool
Image default
Aanbiedingen

De perfecte game avond

De perfecte game avond

Ga je onderling de strijd aan of werk je samen met je vrienden om de tegenstander te verslaan? Waar je ook voor kiest, een game avond is hét recept voor een gezellige avond met vrienden. Ook op afstand! Wat je nodig hebt om deze avond goed te laten verlopen vertellen we in deze blog!

 

Game laptop

Dit had je zelf waarschijnlijk ook al bedacht, maar een goede laptop is erg belangrijk. Je kunt de beste game ooit spelen, maar wanneer je deze afspeelt op een oude en trage laptop is de lol er snel vanaf. Stel je voor: je zit net lekker te gamen en je laptop begint te haperen. Of nog erger, je laptop houdt ermee op. Dit zorgt natuurlijk voor enorm veel frustratie. Dit kan voorkomen worden door een goede laptop aan te schaffen. Bij BTO kun je zelf je Toxic Gaming laptop samenstellen. De standaardonderdelen van deze laptops zijn ontworpen om je een optimale game-ervaring te bieden. Door de laptop zelf samen te stellen weet je zeker dat je laptop voldoet aan jouw eisen en ideaal is voor je game avond. Zo heb je nooit meer haperende games!

 

Geluid

Bij vrijwel elke multiplayer game is het van belang dat je kunt communiceren. Dit is makkelijk wanneer je in dezelfde ruimte zit, maar wat nou als je allemaal ergens anders bent? Het belangrijkste is dat je geluid goed is. Hier heb je een goede headset voor nodig. Deze maakt jou goed verstaanbaar en zorgt ervoor dat je je vrienden goed kan verstaan. Het maakt hierdoor niet meer uit welke applicatie je gebruikt voor je communicatie, je bent altijd goed te verstaan. Wat nu ook de reden is van een tegenslag; miscommunicatie kan nu niet meer de schuld krijgen!

 

Games

Om ruzies te voorkomen is het verstandig om vooraf te bepalen welke games je wil gaan spelen. Heb jij bijvoorbeeld die game gekocht die net uit is? Dan is het wel belangrijk dat je vrienden diezelfde game hebben. Misschien ga je wel gamen met mensen die niet zo vaak gamen en weinig ervaring hebben, dan kan het verstandig zijn om een wat makkelijkere game te kiezen. Daarnaast is het belangrijk welke teams je maakt. Jij en je beste vriend zijn natuurlijk een onverslaanbaar duo, maar of dat voor de hele groep zo leuk is? 

Houd rekening met deze 3 tips en geniet samen van de ideale game avond. Veel plezier!