Crool
Image default
Bedrijven

Bedruk hier uw mappen!

Wilt u uw organisatie op orde hebben en bent u geïnteresseerd in het laten goed bedrukken van uw mappen? Lees dan hier wat u moet doen om uw mappen te laten bedrukken.

Ordening

Wanneer u door het bomen het bos niet meer ziet door alle chaos die er ontstaan is in het papierwerk kan het verstandig zijn om een beetje ordening aan te brengen. Dit kunt u doen door al het papierwerk weg te stoppen in mappen. Wanneer u dit wilt doen kan het natuurlijk lastig zijn om te herkennen welke informatie in welke map terecht is gekomen. Uw mappen laten bedrukken kan daarom een goede oplossing voor u zijn.

Ontwerpen

U kunt u mappen laten bedrukken met wat u maar wilt. Het is belangrijk om eerst vast te stellen wat het doel van de mappen wordt. Wilt u ze bijvoorbeeld gebruiken als presentatiemappen of opbergmappen. Wanneer dit duidelijk is kunt u uw mappen ontwerpen. Zo kunt u uw logo op de map verwerken of de mappen in een bepaalde huisstijl laten bedrukken. Wat u kunt doen om een eigen huisstijlmap te creëren is een offertemap maken op de website. Dit kunt u geheel kosteloos doen. U kunt hierbij onder andere de kleuren van uw organisatie invoegen en natuurlijk uw logo. Daarnaast heeft het systeem een aantal verrassende effecten die u tevens toe kunt voegen aan uw mappen die u laat bedrukken. Tot slot kunt u de gewenste informatie in de vorm van een tekst toevoegen aan de mappen.

Samenstelling van de mappen

Naast dat u uw ontwerp van uw mappen kunt u kiezen, kunt u ook de samenstelling van de map bepalen. Zo kunt u het materiaal zelf kiezen en het soort map. Kiest u bijvoorbeeld voor een laminaat map of een dubbelzijdige bedrukking. Het is allemaal mogelijk wanneer u hier uw mappen laat bedrukken.