Crool
Image default
Bedrijven

Nieuwe meubels voor in je tuin, waar begin je?

Wil je graag je tuin vernieuwen? heb je een aantal oude meubels in je tuin staan die je liever weg doet of weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het in ieder geval handig om een lijstje te maken met deze benodigdheden en hierna te gaan kijken hoe je dit moet aanpakken. In deze blog gaan we hier iets verder op in en vertellen we hier meer over.

Houten meubels of stalen meubels?

Ga je voor hout of voor stalen meubels? Dat is een van de vragen die je jezelf als eerste dient af te vragen. Het voordeel aan stalen meubels is dat zij weinig tot geen onderhoud nodig hebben en daardoor makkelijk in goede conditie zijn te houden. Het nadeel ervan is dat het er iets minder mooi uitziet in je tuin en voor sommige is dit heel belangrijk. Houten meubels daarentegen hebben meer onderhoud nodig ,maar zien er wel veel beter uit en hebben een authentieke uitstraling. Je dient er wel voor te zorgen dat je de houten meubels goed onderhoud en dus regelmatig voorziet van beschermende balsem.

Pallet banken en tafels

Een andere manier om mooie tuin meubels te krijgen is door gebruik te maken van een pallet bank of tafel. Deze kun je zelf in elkaar zetten, of je kunt ze kant en klaar kopen. De keuze is hierbij volledig aan jou. Het voordeel van een pallet bank is dat je het makkelijk zelf kan inrichten hoe jij wilt. Zo kun je je eigen draai aan het meubel geven en daardoor het nog persoonlijker te maken.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bank/