Crool
Image default
Bedrijven

Dingen om te overwegen bij het selecteren van LED-verlichting voor een kantoor

LED-lampen worden steeds populairder in kantoren, en niet alleen omdat ze energiezuiniger zijn dan traditionele verlichting. Het licht van LED’s kan helder genoeg zijn om een ​​kamer te verlichten zonder het gevoel te geven dat je naar de zon staart. Daarom hebben sommige bedrijven besloten om een LED verlichting kantoor in hun gebouwen te installeren. Hier zijn enkele van de overwegingen die u moet maken bij het selecteren van een verlichtingsarmatuur voor uw kantoor.

Houd rekening met de grootte van uw kantoor

Als je meerdere kamers of ruimtes in je kantoor hebt, dan bepaalt de grootte van elke ruimte hoeveel lampen je nodig hebt. Heeft u maar één grote ruimte in uw pand, dan is een verstelbare bureaulamp of tafellamp voldoende. Als er echter meerdere kleine ruimtes in uw kantoorruimte zijn, is het opbouwen LED panelen kantoor meer geschikt dan een kale lamp die aan het plafond hangt.

Overweeg de kwaliteit van het LED-licht

Een goede LED-lamp moet jaren mee kunnen gaan zonder dat deze vervangen hoeft te worden. Dit is iets waar veel mensen niet aan denken als ze lampen voor hun kantoor uitzoeken. Het probleem is dat de meeste LED-lampen maar ongeveer vijf jaar meegaan voordat ze moeten worden vervangen door iets nieuws. Erger nog, de meeste van deze vervangende lampen kosten meer dan wat je voor de originele lamp hebt betaald. Daarom is het zo belangrijk voor u om een ​​kwaliteitsproduct te kiezen als het gaat om het verlichten van uw kantoorruimte. Je wilt iets dat lang meegaat en helder wit licht afgeeft. Zo kan iedereen die op uw kantoor werkt te allen tijde zien wat ze aan het doen zijn. Hoogwaardig LED-licht met mooie kleuren zal ook wat esthetiek toevoegen aan uw kantoorruimte.

Overweeg een kleurtemperatuur

Een ander ding om te overwegen bij het selecteren van een LED-verlichting voor uw kantoor is de kleurtemperatuur van een LED-lamp. Dit bepaalt hoe warm of koel het lijkt in vergelijking met natuurlijk daglicht. Blauw-witte LED’s neigen bijvoorbeeld naar koelere temperaturen in vergelijking met rode en oranje lampen.