Crool
Bedrijven

Outplacement in Haarlem en omstreken

Dreigt uw functie vanwege een reorganisatie bij uw huidige werkgever te vervallen? Of past uw functie niet meer binnen de veranderende organisatie? Vaak komt het voor dat uw werkgever u dan aangeeft dat u zich op hun kosten mag gaan oriënteren naar een andere baan. Dan kan een outplacement in Haarlem u daarbij helpen. Working Matters is een bureau dat personen van loopbaanadvies voorziet en hen begeleid met outplacementtrajecten.

Gedurende 6 tot 9 maanden wordt u in ons outplacementtraject intensief begeleid op basis van een programma dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U wordt daarbij begeleid in het verkrijgen van meer zelfinzicht, het kiezen van de juiste arbeidsmarktbenadering en het vinden van een nieuwe functie in een werkomgeving die bij u past. Heeft u interesse in een outplacement in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is outplacement?

Een outplacementbureau begeleidt u bij het oriënteren naar en vinden van een nieuwe functie. Ons outplacementtraject bestaat uit twee fasen. In de eerste fase oriënteren we ons op uw wensen. Met uw persoonlijke adviseur bespreekt u wat uw sterktes zijn, wat u drijft en wat uw waarden zijn. Met die informatie kunnen we op zoek gaan naar een passende baan, fase twee.

 

We zullen u intensief begeleiden, zodat we altijd tot een passend resultaat komen. Ons outplacementtraject is altijd maatwerk, dus volledig afgesteld op uw persoonlijke wensen. Working Matters helpt u onder andere bij het oriënteren naar passende beroepen, bij het vinden van vacatures, bij het solliciteren en voorbereiden van het sollicitatiegesprek, en bij het vinden van een passende baan.

Onze werkwijze

Ieder mens is anders. Dat begrijpen wij bij Working Matters heel goed. Bij ons uit zich dit in onze visie en werkwijze door middel van:

  • Een persoonlijke en betrokken begeleiding;
  • Een oplossingsgerichte werkwijze;
  • Actuele kennis van de arbeidsmarkt;
  • Inzet van loopbaaninstrumenten op basis van uw wensen;
  • Zicht op nieuwe carrière perspectieven;
  • Professionele en deskundige werkwijze volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

Interesse in outplacement in Haarlem?

Heeft u interesse in outplacement in Haarlem? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons. Vul het contactformulier op onze site in, of stel telefonisch uw vragen door te bellen naar 06-57843399.

http://www.workingmatters.nl