Crool
Image default
Bedrijven

Silent disco

Het is een echte trend; silent disco. Veel mensen weten niet wat het betekend, maar eigenlijk is het heel simpel; een stille disco. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende headphones, hierop wordt muziek afgedraaid. Deze muziek is verbonden met een laptop waarop je de nummers uit kan zoeken. Door de coronacrisis konden veel jongeren niet meer naar de discotheek, hierdoor moesten ze thuis een feestje bouwen. De buren zijn vaak niet blij met een feestje door de geluidsoverlast. Daarom is de silent disco het perfecte idee voor een mega leuk huisfeestje.

Coronacrisis

De coronapandemie is een wereldwijde verspreiding van de ziekte covid-19 en dit heeft hele grote gevolgen voor de samenleving. Er zijn een hele boel maatregelen die de hele wereld nu moet nakomen; 1,5 afstand, handen wassen, thuisblijven ect. De coronavirussen verspreiden zich onder de vogels en de zoogdieren. Tot 2019 waren er zes coronavirussen bekend die mensen infecteren, vier daarvan veroorzaken een milde luchtweginfectie, denk bijvoorbeeld aan een verkoudheid of een hoestje. Is het begin van de pandemie zijn er veel mensen doodziek geweest in Nederland. De ic-bedden lagen volledig vol en de ziekenhuizen moesten kiezen wie ze wilde opnemen of niet. Nu gaat het gelukkig weer de goede kant op, dus laten we deze tijd snel achter ons laten.

Feesten

Nu de coronapandemie bijna over is, is ook weer het openen van de discotheken in zicht. Veel jongeren verheugen zich hierop. Ze hebben allemaal behoefte aan een goed feest met veel drankjes en dansjes. Ook hebben veel jongeren lang thuisgezeten en konden ze niet naar school, dit heeft ervoor gezorgd dat ze het sociale contact heel erg zijn gaan missen. Al met al is het dus voor iedereen heel erg leuk en fijn dat de discotheken weer binnenkort open mogen!

https://lichtgeluidhuren.nl/silent-disco-huren/