Crool
Image default
Beauty en verzorging

Opzetborstels koop je hier

Een elektrische tandenborstel bestaat uit een body en een opzetborstel. De opzetborstel is het onderdeel dat voor de eigenlijke reiniging van uw tanden zorgt en het is dan ook erg belangrijk dat u kiest voor een opzetstukje dat bij uw gebit past. Elk gebit is namelijk uniek en vraagt dan ook om een bepaald soort verzorging. Zo bestaan er zachte borsteltjes voor gevoelig tandvlees, polijstende opzetstukje om verkleuringen op de tanden te verwijderen en kleine opzetborsteltjes voor kinderen. Verder moet u de opzetborstel ook tijdig vervangen. Na verloop van tijd kunnen bacteriën zich namelijk tussen de borstelhaartjes nestelen. De meeste tandartsen raden aan om een opzetstukje elke drie maanden te vervangen, zodat uw gezondheid op geen enkel moment in gevaar komt.

Een nieuwe opzetborstel koopt u bij Tandenborstelexpert.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe opzetborstel voor uw elektrische tandenborstel? Dan bent u bij Tandenborstelexpert.nl aan het juiste adres. We hebben ons namelijk gespecialiseerd in alles wat met elektrische tandenborstels te maken heeft en we beschikken dan ook over een ruim en gevarieerd assortiment aan opzetborstels. Ons aanbod omvat zowel opzetstukjes van Philips Sonicare als van Oral-B. De opzetborstels van Philips Sonicare herkent u aan de langwerpige vorm. Op deze manier zorgt Philips ervoor dat de trillingen in de lengte doorkomen en dat het sonisch effect van de tandenborstels vergroot wordt. Met een Philips Sonicare opzetborstel verwijdert u dan ook steeds enorm veel tandplak en geniet u voortdurend van een mooi en gezond gebit.

Opzetstukjes van Oral-B

Verder beschikken we ook over een ruim aanbod aan Oral-B opzetborstels. Oral-B ontwerpt de opzetstukjes samen met ervaren mondhygiënisten en hun borsteltjes zorgen dan ook steeds voor een uitstekend poetsresultaat. De opzetborstels worden gekenmerkt door een ronde kop en lange borstelhoren die de tanden volledig omhullen. Op deze manier wordt alle tanden en kiezen grondig gereinigd en blijft er nergens tandplak achter. Oral-B heeft zeer diverse opzetborstels ontworpen. Zo beschikken ze over de CrossAction borstels voor dagelijkse reiniging, de Sensi Ultrathin opzetstukjes voor gevoelig tandvlees en de 3D White serie voor wittere tanden.

Voor een optimale mondhygiëne moet u bij Tandenborstelexpert.nl zijn!

Tandenborstelexpert.nl is dé specialist in elektrisch poetsen. Naast opzetborstels vindt u diverse elektrische tandenborstels en zelfs speciale tandpasta bij ons terug. We werken enkel met de beste merken samen en onze producten zijn dan ook van een erg hoge kwaliteit. Bovendien hebben we de meeste producten steeds op voorraad en leveren we erg snel. Bestellingen die voor 15:00 bevestigd worden, staan de volgende dag al voor uw deur.
Bent u op zoek naar een nieuwe opzetborstel? Bekijk onze collectie op www.tandenborstelexpert.nl en kies een opzetborstel uit die perfect bij uw gebit past!