Crool
Image default
Bedrijven

Unieke tuinmeubels in je tuin

Wanneer je op zoek bent naar wat uniekere tuinmeubels voor in je tuin hoef je niet meer verder te zoeken. Een trend die de laatste jaren namelijk enorm is opgekomen is de trend van de steigerhout meubels. Steigerhout meubels zijn uniek en robuust en hebben bovendien hun eigen karakter. Steigerhout meubels staan mooi in iedere tuin en op ieder terras. Wanneer er steigerhout meubels in je tuin staan kunnen deze jaren mee, want ze zijn tijdloos en kunnen bovendien ook nog eens tegen alle weersomstandigheden. Zo hoef je de meubels in de winter niet op te ruimen, want ook na de winter zien ze er nog net zo mooi uit als daarvoor. Bovendien kun je je eigen look geven aan de steigerhout meubels. Compleet unieke tuinmeubels dus.

Soorten hout

Wanneer je kiest voor steigerhout meubels kun je kiezen voor drie houtsoorten. Deze houtsoorten zijn alle drie FSC-gecertificeerd. Je kunt er dus zeker van zijn dat de houtsoort afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Je kunt kiezen uit steigerhout, douglashout of eikenhout. Wanneer je gaat voor steigerhout kun je zelf de uitstraling van het hout kiezen. Je kunt namelijk voor verschillende afwerkingen kiezen. Zo kun je kiezen voor zwart, wit, grijs of een oldlook. Kies je voor douglashout dan heb je een houtsoort die een krachtige en luxe uitstraling heeft. Deze houtsoort is best wel sterk en is duurzaam. Bovendien is deze houtsoort goed te combineren met verschillende andere stijlen die wellicht al in je tuin aanwezig zijn. Wanneer je gaat voor eikenhout kies je voor hout met een warme uitstraling. Eikenhout geeft een landelijke stijl in je tuin en is zeer slijtvast.

Meubels

Steigerhout meubels zijn er in verschillende soorten. Zo kun je een steigerhout bank laten maken, maar ook stoelen, salontafels en eettafels. Je kunt zelf kiezen wat voor meubelstukken gemaakt worden, zodat je daarna altijd de set hebt die je in gedachten had. Het leuke van de steigerhout meubels is dat je altijd nog een meubel kan laten bij maken wanneer je je dat later nog bedenkt.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/

Gerelateerde artikelen

De beste technieken voor u!

De Dozenhal heeft een grote keuze aan kartonnen dozen

Het supplement pre-workout