Crool
Image default
Bedrijven

Werken in de zorg op Bonaire

Je hebt het idee om tijdelijk of misschien wel permanent naar Bonaire te verhuizen. Lekker natuurlijk, want het grootste deel van het jaar schijnt de zon daar. Je zult als je dit idee hebt waarschijnlijk wel op zoek moeten naar een baan. Als je in de zorg werkt dan hebben wij goed nieuws voor jou, want er zijn namelijk genoeg zorgvacatures op Bonaire. Lijkt het jou wat om te werken op Bonaire als zorgprofessional? Lees dan snel verder.

 

Bonaire

Als je in het vliegtuig zit en je gaat dalen lacht Flamingo Airport je al toe. Bonaire heeft namelijk de vorm van een boemerang. Dit is heel goed zichtbaar in het blauwe oceaanwater. Het eiland kenmerkt zich door haar rust en de ongerepte natuur, alle zee rondom Bonaire is dan ook beschermd natuurgebied. Daarnaast is Bonaire een klein eiland, waardoor veel mensen elkaar kennen. Er is tevens een tekort aan zorgprofessionals, dus ze kunnen jou goed gebruiken.

 

Fundashon Mariadal Ziekenhuis

Wanneer je gaat werken op Bonaire als zorgprofessional kom je terecht in een team van het Fundashon Mariadal Ziekenhuis. Dit is een algemeen ziekenhuis met veel disciplines. Wel is dit een klein ziekenhuis, het telt namelijk maar 36 bedden met daarnaast nog 6 bedden voor special care. Het ziekenhuis werkt samen met Colombia, dus als jij hier gaat werken kom je zeer waarschijnlijk ook in contact met deze collega’s.

 

Vacatures

Wil jij nu heel graag werken op Bonaire en zoek je vacatures? Dan heeft Healthz er verschillende openstaan. Zo kun je aan de slag als onder meer verpleegkundige, maar ook als arts of anesthesiemedewerker. Daarnaast helpt Healthz je bij het regelen van huisvestiging en zorgen zij ervoor dat je met een gerust hart kunt vertrekken. Wil je eerst wat meer weten of andere zorgprofessionals ontmoeten voordat je een beslissing neemt? Ook dat kan, want een keer per kwartaal organiseert Healthz een kennismakingsborrel.

https://www.healthz.eu/werken-op-bonaire/

Gerelateerde artikelen

Piekerpoli is er voor u

Last hebben van hoogsensitiviteit

Ga je verbouwen, huur een bouwcontainer!