Crool
Image default
Woning en Tuin

Creatief met toilet mozaiek

Mozaïektegels zijn er in verschillende kleuren, maten en vormen. Mozaïektegels kunnen van veel materialen worden gemaakt, zoals leisteen, RVS, marmer, graniet en glas. Door bijvoorbeeld natuursteen te gebruiken om mozaïektegels te maken kan je de waarde van je huis verhogen. Natuursteen moet je denken aan marmer, graniet en leisteen. Door deze natuurstenen te gebruiken geef je, je huis een frisse uitstraling.

Je toilet en mozaiek

Door mozaïektegels te gebruiken op je toilet kan je een unieke uitstraling creëren. Dit kan je doen door bijvoorbeeld toilet mozaïek matten te gebruiken. Deze matten worden gebruikt voor muren en de vloer. Mozaïek matten werken, echter niet goed met ondergronden van RVS en aluminium. Dit komt omdat deze sneller beschadigen dan andere ondergronden. Toilet mozaiek matten komen al in standaard patronen, maar je kan deze ook volledig laten personaliseren. Er zijn vaak maar twee afmetingen van mozaïek matten. Deze afmetingen zijn 15×15 en 30×30. Je toilet en mozaïek samen gebruiken kan voor veel creatieve uitdrukkingen werken.

Mozaïek kan je ook op andere plekken gebruiken

Mozaïektegels wordt vaak gerelateerd het toilet, badkamer of keuken. Dat komt vaak omdat dit al plekken zijn waar tegels voorkomen. Je kan mozaïektegels ook voor veel meer gebruiken dan alleen je toilet, badkamer of keuken. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken in je woonkamer, hal of tuin. Als je de mozaïektegels gebruikt voor in je tuin kan je dit samen met de planten in elkaar laten stromen en als de zon erop schijnt geeft het een mooi effect.

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-toilet/