Crool
Image default
Gezondheid

Paniekaanval in bed coach

Ik wil even met jullie delen dat ik eindelijk snap waar mijn paniekaanval in bed vandaan komen dankzij deze blog van Nick de Waard.

Het zit namelijk zo: doordat we overdag teveel stress ervaren en veel stress ophopen, komt ’s avonds alles er in één keer uit omdat we dan eidenlijk ontspannen zijn. En op het moment dat we ontspannen kan onze mind eindelijk alles van de dag verwerken. Doordat alles er in één keer uitkomt, krijgen we een paniekaanval.

Nick de Waard is expert op het gebied van paniekaanvallen en burn-out en hij kan in de bovenstaande blog precies uitleggen hoe het komt. Tot in de detail. Super handig!

Doordat ik de tips heb toegepast in deze blog merk ik al direct dat ik minder last heb van paniekaanvallen. Ik weet nu beter waardoor het komt en daardoor heb ik al meteen veel meer rust. 

Ze zeggen weleens dat met inzicht rust komt, dat ervaar ik nu heel sterk. Doordat ik inzicht heb dankzij die blog ervaar ik ook meer rust.

Uiteindelijk is een paniekaanval puur omdat de mind wild is. Het is wild omdat we teveel prikkels en teveel stress tot ons nemen. Op een gegeven moment is het gewoon teveel en dan ga je paniekaanvallen ervaren. 

Ik kan je adviseren om eens contact met Nick op te nemen als je last heb van paniekaanvallen. Hij kan je echt heel goed helpen. Doordat hij zelf ook paniekaanvallen heeft meegemaakt weet hij precies waar je doorheen gaat. 

Je kunt volgens mij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen, dan neemt hij vaak binnen één dag al contact op.

Als je dus paniekaanvallen in bed heb lees dan dit artikel, dan weet ik zeker dat je daarna helemaal snapt hoe jij jouw paniekaanvallen kunt oplossen.

Het komt goed, zoek hulp. Je hoeft je paniekaanvallen in bed niet alleen op te lossen.

https://nickdewaard.nl/paniekaanval-in-bed/