Crool
Image default
Kinderen

Bestuurbare auto is een optie

Altijd al een auto met afstandsbediening willen kopen voor uw zoon of dochter, of misschien wel voor uzelf of een ander? Wat dacht u van deze open bestuurbare auto met de kleur groen van kinderspeelgoed.com? Dit is een auto die van afstand bestuurbaar is met een sportieve look. De auto heeft groene kleuren, om precies te zijn legergroen. Daarnaast heeft hij 4 schokdempers, om schok te dempen. Hierdoor ziet de auto er stoer eruit. De schokbrekers en de rubberen banden die de auto bevat helpt hierbij. De banden hebben stoere velgen aan de binnen en buiten kant. Natuurlijk zorgen de groene legerkleuren ook voor een stoere blik.

Batterijduur

Bij aankoop van het product, krijgt u samen met de auto twee batterijpacks, zodat u langer door kunt spelen. Een extra batterijpack betekent dus dat u twee keer zo lang kunt spelen. De batterij is 9 volt voor de afstandsbediening. De afstandsbediening is makkelijk te besturen, zodat kinderen er makkelijk mee kunnen spelen. De afstandsbediening heeft een bereik van een afstand tot ongeveer 30 meter, waardoor ze van een grote afstand plezier kunnen beleven met de auto. Uiteindelijk is het handig om de auto te zien wanneer je ermee rijdt, dus is 30 meter maximaal een perfecte afstand om ermee te spelen. De frequentie waarop de afstandsbediening is 2,4Ghz en daardoor zijn er geen storingen met andere apparaten. 

Specificaties

Het bereik van de afstandsbediening is dus 30 meter en werkt op een radiofrequentie 2,4Ghz. De kleur van de auto is legergroen, gemaakt van stevig kunststof en de banden zijn van rubber. Hij bevat 4 schokdempers en is met name voor kinderen ouder dan 8 jaar. U krijgt een oplaadbare batterij samen met een USB kabel om ze op te laden. Daarnaast nog een extra baterrijpack. De grootte van de auto is op een schaal 1 op 14.