Crool
Image default
Gezondheid

Rugklachten laten behandelen bij een ervaren praktijk in Tilburg

Kamt u al enige tijd met rugklachten? Heeft u voortdurend rugpijn en wil maar niets helpen tegen de pijn? Probeer dan eens de alternatieve behandelwijze shiatsu. Shiatsu-therapie is aan te raden bij diverse lichamelijke klachten. Denk hierbij aan slapeloosheid, hoofdpijn, spanning en stress, maar daarnaast dus ook bij rugpijn. Bent u hierin geïnteresseerd of zou u er graag meer over te weten willen komen? Voor een gecertificeerde shiatsu-behandeling in Tilburg om van rugklachten af te komen gaat u naar Maria van der Sar. U voelt zich daarna geheid weer als herboren!

Wat te verwachten bij een shiatsu-behandeling

Tijdens deze behandelmethode wordt er gekeken naar de twaalf energiebanen, oftewel meridianen. Meridianen zijn de energiebanen van ons lichaam welke allen samen zorgen voor een goede conditie van lichaam en psyche. Maar wat als een energiebaan uit balans raakt, te weinig energie bevat of onderbroken wordt? Dan raakt het evenwicht zoek en komen gezonheidsklachten om de hoek kijken. Verstoorde meridianen zijn vaak een oorzaak van onverklaarbare gezondheidsklachten, zoals rugpijn zonder reden. Maria van der Sar zorgt er met een shiatsu-behandeling in Tilburg voor dat er weer energie stroomt door de meridianen en hierdoor in balans komen, zodat de rugpijn en andere klachten verdwijnen. Wilt u uw rugklachten laten behandelen bij deze praktijk? Dan is het wel belangrijk dat u in staat bent om aan te geven waar de pijn zit, zodat er doelgericht aan de slag gegaan kan worden.

Maak een afspraak

Wilt u van uw rugklachten afkomen dankzij deze alternatieve behandelwijze in Tilburg? Ook wanneer u naast rugpijn bijvoorbeeld nekpijn of andere klachten ervaart, is het verstandig om een afspraak te maken in de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. De oorzaak van uw klachten wordt dan snel in kaart gebracht waarna er een diagnose gesteld wordt over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Neem eenvoudig telefonisch contact op voor het maken van een afspraak!

https://www.mariavandersar.nl/