Crool
Image default
Dienstverlening

Slotenmaker Exacto helpt je bij het openen van een dichtgevallen deur

Niets is meer vervelend dan het dicht laten vallen van je deur en de sleutels binnen hebben liggen. Net toen je naar je werk moest gaan en eigenlijk al haast had. Je irriteert je natuurlijk ontzettend doordat je dit precies vandaag gebeurt en je wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Slotenmaker Exacto begrijpt dat als geen ander en heeft daarom een super snelle dienstverlening beschikbaar in Delft. Binnen 25 minuten kunnen zij bij jou op de stoep staan en helpen ze jou naar binnen te komen. 

Wat kost het opbreken van een deur? 

Iedere deur is anders en daarom moet er altijd van te voren goed gekeken worden naar het slot. Sommige sloten kunnen makkelijker opengebroken worden dan andere sloten. Vaak zijn oudere sloten wat makkelijker te doorboren dan nieuwe sloten. In dat geval kan de prijs dus ook erg afwijken van elkaar. Het openmaken van een dichtgevallen deur kost in principe 65 euro, maar dit kan nog afwijken doordat niet ieder slot hetzelfde is. 

Er zijn ook gevallen waarbij je de deur op slot hebt gedraaid en de deur dicht valt. In dat geval kan het moeilijker zijn om de deur weer open te krijgen en daarom zijn de kosten hiervan duurder. Dit kost 90 euro, maar kan ook afwijken per slot. 

Wat gebeurt er bij schade? 

Wanneer een deur niet door het doorboren van het slot opengebroken kan worden, kan het zijn dat de slotenmaker op een andere manier naar binnen moet proberen te komen. Dit gebeurt vaak door de deurpost open te breken. Dit wil je natuurlijk het liefste niet omdat dit veel schade veroorzaakt. Slotenmaker Exacto zal altijd eerst alle andere mogelijkheden proberen en zorgen dat er zo min mogelijk schade achterblijven. De kosten worden altijd van te voren afgesproken.