Crool
Image default
Winkelen

Hoe wrappen ze je keuken

Wrapjekeuken wrapped je keuken met een speciale folie die voor keukens gemaakt zijn. De medewerkers zijn heel goed om het folie goed op de keukenkasten te brengen. Ze hebben een soort van krabber en iets om de folie warm te maken, zodat de folie makkelijker en mooier op de keuken komt ze gaan met een soort van krabber over het folie heen om het glad en schoon te maken. Je kiest zelf welke kleur je waar wilt hebben. De kasten kan je helemaal veranderen precies zoals je wilt hebben. Veel mensen wrappen hun keuken liever dan dat ze een hele nieuwe keuken moeten gaan kopen want het ziet er mooier uit en het is goedkoper. Het duurt maar 2 dagen of soms wel wat minder om je hele keuken te wrappen dat is veel korter om een hele nieuwe keuken te laten bouwen. 

Hoelang blijft het zitten

Het folie blijft er ongeveer zo een 10 jaar perfect op zitten. Minimaal 10 jaar zelfs dat is veel goedkoper om je keuken steeds te wrappen dan dat je het steeds moet verbouwen. Het enige wat ze niet wrappen is het keukenblad. Dat komt, omdat het keukenblad van een ander soort materiaal is gemaakt dan je keukenkastjes. Je kan ook zelf los een andere keukenblad kopen die je wilt hebben met een speciale kleur. 

6 Jaar garantie

Je hebt 6 jaar garantie op je folie in de keuken dat is heel lang voor wat je krijgt. Zelfs heb je een probleem met je keukenfolie dan geef hen eventjes een belletje, zodat ze je kunnen helpen met het probleem. Wanneer ze 1 kastje moeten vervangen duurt het maar ongeveer een uurtje misschien zelfs minder. Het is dan ook gratis omdat het dan nog in de garantie zit van het bedrijfz

 

Gerelateerde artikelen

De kenmerken van een dartbord

De camera’s aan een voertuig.