Crool
Image default
Particuliere dienstverlening

Vermijd tijdens uw verbouwing rioolproblemen.

Stel je voor: je gaat je huis in Amsterdam verbouwen. Bij het verbouwen van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer kan onverwacht afval in het riool terechtkomen. Het riool kan verstopt raken als bouwafval, zoals stof, steen en gipsplaten, door de afvoer wordt gespoeld. Dan zal je dus een bedrijf moeten vinden om je riool te ontstoppen in Amsterdam. Of je zorgt er zelf voor dat deze problemen vermeden worden.

Voordat u begint, moet u de riolering afsluiten.

Het is beter te voorkomen dan te genezen. Voordat u met de restauratie begint, moet u eerst wat voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. De weg naar de riolering komt vrij als u de keuken of badkamer gaat renoveren.

Om te voorkomen dat vuil zich ophoopt in de riolering, moet de riolering eerst worden afgesloten voordat de sloopwerkzaamheden kunnen beginnen. Voor het afsluiten van de riolering is het gebruik van een pvc-afsluitdop aan te raden. Met deze dop kunt u een rioolleiding tijdelijk of voor langere tijd afsluiten. Indien u deze riolering niet zelf kan afsluiten zijn er diverse bedrijven in Nederland, bijvoorbeeld in Lelystad, die riool ontstoppingen aan kunnen pakken. Deze bedrijven zorgen er van A tot Z voor dat uw riool er weer gloednieuw uitziet. 

Wat kunt u doen als uw riolering verstopt raakt?

Is uw riolering verstopt geraakt als gevolg van de verbouwingen? Het bouwafval dat in de riolering terecht is gekomen, is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van deze rioolproblemen. In tegenstelling tot een verstopte afvoer kunnen deze rioolproblemen echter niet met chemische ontstoppers worden behandeld. Een trekveer of een rioolreinigingsslang kan worden gebruikt om het riool te ontstoppen. U kunt het vuil in de rioolbuizen met een trekveer van de wanden wegzuigen. Dit is de perfecte oplossing voor uw doucheputje!

Is uw riolering nog steeds verstopt? 

Wanneer u de verstopping niet zelf kunt verhelpen, dient u deskundige hulp in te schakelen. Het rioleringsbedrijf in Almere is er om u te helpen!

Iedereen wil hun verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben. Stel u wilt uw riool laten ontstoppen in Utrecht? Het is ook mogelijk om via de website een afspraak met ons te maken. Dit betekent dat als u direct een ontstoppingsbedrijf nodig heeft, wij zo snel mogelijk ter plaatse kunnen zijn om uw riolering snel en vakkundig te ontstoppen.

https://rvs-rioolservice.nl/