Crool
Image default
Marketing

Waarom je marketing uitbesteden aan een online marketing bureau?

Outsourcing is de praktijk waarbij een bedrijf een ander bedrijf inhuurt om taken uit te voeren, operaties uit te voeren of diensten te verlenen. Dit kan intern worden gedaan door extra werknemers in dienst te nemen of door een contract te sluiten met een extern bureau. Outsourcing geeft bedrijven toegang tot gespecialiseerde vaardigheden en expertise en kan de efficiëntie helpen verbeteren doordat de bedrijfseigenaar meer tijd krijgt om zich op andere aspecten van zijn bedrijf te concentreren.

Wanneer u beslist of uitbesteding voor uw onderneming geschikt is, moet u nagaan of u over de nodige middelen (tijd/geld) beschikt om die taak binnen een redelijke termijn ite voltooien. 

Bedrijven besteden uit om de efficiëntie te verhogen, de kosten te verlagen en een concurrentievoordeel te behalen door gebruik te maken van de expertise van een  marketingbureau.

Een bedrijf dat zijn marketing uitbesteedt aan een, kan zijn kosten met wel 50% verlagen. Dit komt omdat een bureau al het personeel, de vaardigheden en de ervaring heeft om alle soorten verantwoordelijkheden aan te kunnen, van digitale marketing tot sociale media. Ze hebben vaak gespecialiseerde teams voor verschillende gebieden van online marketing.

Het uitbesteden van uw online marketing behoeften aan een online marketing bedrijf helpt u een concurrentievoordeel te behalen. Het bureau dat u inhuurt moet in staat zijn om u te vertellen wat uw concurrentie doet en strategieën creëren die beter zijn dan die van hen. U zult ook profiteren van hun expertise in zoekmachine optimalisatie. U zult meer verkeer, leads en verkoop krijgen met minder inspanning!

Outsourcing stelt u in staat om u te concentreren op uw core business terwijl u al het andere zoals website management of blog schrijven overlaat aan iemand anders die gespecialiseerd is in die diensten. Het is een win-win situatie voor beide betrokken partijen! U krijgt wat gedaan moet worden tegen een lagere kostprijs zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het zelf vinden van tijd (of het inhuren van een werknemer), terwijl zij het snel kunnen afhandelen zodat er voor geen van beide partijen vertraging optreedt tijdens drukke werkperiodes.”

In de sterk concurrerende omgeving van vandaag, kan het voor bedrijven een uitdaging zijn om de concurrentie bij te houden zonder sommige aspecten van hun bedrijf uit te besteden.

In de huidige, sterk concurrerende omgeving kan het voor bedrijven een uitdaging zijn om de concurrentie bij te benen zonder bepaalde aspecten van hun bedrijf uit te besteden. Het uitbesteden van uw marketing kan u op de volgende manieren helpen:

 • Het vermindert de kosten.

 • Het verhoogt de efficiëntie.

 • Het helpt uw bedrijf om de concurrentie voor te blijven.1. Focus op uw kernactiviteiten

1. Focus op uw kernactiviteiten

Als ondernemer bent u misschien geneigd te denken dat u alles zelf kunt doen. U hebt tenslotte zelf de producten en diensten van uw bedrijf ontwikkeld, dus waarom zou u de marketing ervan niet ook zelf kunnen doen? Het is waar dat sommige bedrijfseigenaren meer dan capabel zijn om hun eigen marketing te doen. In de meeste gevallen is het echter geen ideale situatie. Om uw marketingpotentieel echt te maximaliseren en leads in uw verkooptrechter te leiden, is het zinvol uw marketinginspanningen uit te besteden. Voor veel bedrijven betekent dit het inhuren van een full-service online marketing bureau.

2. Bespaar tijd, bespaar geld

 • Bespaar tijd, bespaar geld

Wanneer u uw marketing uitbesteedt aan een digitaal marketingbureau, bespaart u kostbare tijd en geld. We denken niet dat het genoeg is om u alleen te vertellen dat uitbesteden een slimme beslissing is; in plaats daarvan willen we harde bewijzen geven van waarom uw bedrijf zal besparen door ons als uw online marketingbureau te gebruiken.

 • U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van personeel met de juiste vaardigheden en ervaring voor uw bedrijf

 • U hoeft niet te betalen voor personeelskosten (salaris, vakantiegeld)

 • U hoeft niet te betalen voor opleidingskosten

 • U hoeft niet te betalen voor kantoorruimte (of meubilair of apparatuur)

3. Opportuniteitskosten

Opportuniteitskosten worden gedefinieerd als de waarde van het op één na beste alternatief waarvan wordt afgezien wanneer een bepaalde beslissing wordt genomen. Eenvoudig gezegd zijn opportuniteitskosten datgene wat je opgeeft door de ene keuze te maken in plaats van de andere. Stel bijvoorbeeld dat u op vrijdagavond moet kiezen tussen uit eten gaan bij La Carreta of Stonewood Grill. Als je La Carreta kiest, zijn de opportuniteitskosten het plezier en het eten dat je zou hebben gehad als je bij Stonewood had gegeten.

Het is belangrijk op te merken dat opportuniteitskosten relatief zijn voor de besluitvormer, dus ze kunnen verschillen tussen mensen die gelijkaardige keuzes maken. Jij vindt het bijvoorbeeld misschien niet erg om het verjaardagsfeestje van je vriendin te missen, omdat ze het wel begrijpt als je niet komt (vooral omdat ze stiekem je oude kamergenoot van de universiteit niet kan uitstaan, die er wel zal zijn), maar je vriendin vindt het misschien wel erg belangrijk omdat ze er naar uitkeek om al haar vrienden weer samen te zien!

4. Benutten van specialistische vaardigheden

Het digitale marketingbureau waaraan u uitbesteedt, moet een team hebben dat over de volgende vaardigheden beschikt:

 • Technische vaardigheden (bijvoorbeeld programmeervaardigheden)

 • Communicatieve vaardigheden (vooral in de omgang met klanten en het behandelen van projecten)

 • Vaardigheden op het gebied van tijdbeheer (om ervoor te zorgen dat projecten op tijd worden afgerond)

 • Interpersoonlijke vaardigheden (voor het onderhouden van positieve relaties met zowel cliënten als collega’s)

 • Sterke computervaardigheden en onderzoeksvaardigheden

 • Presentatievaardigheden

5. Toegang tot de nieuwste technologie en infrastructuur

Dit is misschien wel een van de meest overtuigende voordelen van het inhuren van een online marketing bureau. Niet alleen kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf, maar het geeft u ook toegang tot state-of-the-art technologie, wat zich uiteindelijk vertaalt in betere resultaten voor u en uw organisatie.

Door uw marketingbehoeften uit te besteden, vertrouwt u ze toe aan hooggekwalificeerde professionals die elke dag met digitale marketing bezig zijn. Zij hebben de ervaring en kennis die u zullen helpen bij uw digitale campagnes, maar ze beschikken ook over de nieuwste technologie en knowhow. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw online aanwezigheid wordt verzorgd door experts die alle nodige instrumenten voor succes tot hun beschikking hebben.

Het uitbesteden van uw marketing kan u helpen de concurrentie voor te blijven.

In deze steeds veranderende wereld zijn de meest succesvolle bedrijven wendbaar, flexibel en klaar om zich aan te passen.

Het uitbesteden van uw marketing kan u helpen de concurrentie voor te blijven. Het stelt u in staat uw middelen te richten op uw kernactiviteiten, waardoor u tijd en geld bespaart.

https://allinone-media.nl/