Crool
Image default
Verbouwen

Zo fijn mogelijk verhuizen? Pas deze tips toe!

Stress is iets wat bijna automatisch bij een verhuizing komt. Dit vinden wij bij verhuisbedrijf Etten-Leur natuurlijk niet nodig. Hierom hebben wij 3 tips opgesteld om uw verhuizing zo fijn mogelijk te laten verlopen. 

Tip #1: Weet van tevoren wat meeverhuisd moet worden

Bekijk van tevoren goed wat u mee wil hebben in de verhuizing. Hier kunt u niet vroeg genoeg mee beginnen. Noteer alle spullen op een kladblok of gebruik desnoods post-its om voor uzelf duidelijk te krijgen wat wel en wat niet meegaat. Hierbij is het belangrijk om te realiseren dat elke doos uitmaakt. Hierdoor voorkomt u dat er achteraf meer kosten in rekening worden gebracht dan de bedoeling was.

Tip #2: Zorg voor een goede voorbereiding

Bij het verhuizen met Van Gastel Verhuizingen zijn de kosten erg afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan overige taken voor de verhuizers. Wilt u de spullen al uitgepakt en in elkaar gezet in uw huis? Hoe lang is de rit van de oude naar de nieuwe woning? Kan de verhuisauto voor de deur bij beide woningen? Heeft u bijzondere meubelstukken of kunst in huis? Door dit voor uzelf op te stellen, kunt u zelf een inschatting maken en wellicht kiezen voor een andere aanpak.

Tip #3: Doneer of verkoop spullen die niet meegaan

Een grote fout is het zelf of laten weggooien van de achtergelaten spullen. Niet alleen is het goed voor het milieu om de meubels te recyclen, ook kunt u er andere mensen erg blij mee maken. Verkoop de spullen dan ook op Marktplaats of laat de kringloop de spullen ophalen. Zo verdient u tijdens de verhuizing niet alleen bij, maar maakt u ook andere mensen blij!

 

Wanneer u stress loos wilt verhuizen staan wij van verhuisbedrijf Etten-leur altijd voor u klaar. Uit ervaring weten wij dat bovenstaande tips goed van pas kunnen komen tijdens een verhuizing. Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel niet een neem contact op met Van Gastel Verhuizingen. Woont u niet omstreken Etten-Leur? Geen zorgen. Ook in omgeving Bergen op Zoom hebben wij een vestiging, verhuisbedrijf Bergen op Zoom. Zo kunnen wij alsnog een fijne verhuizing voor u regelen! 

https://vangastelverhuizingen.nl