Crool
Image default
Tuin en buitenleven

Een prachtig ontwerp van je nieuwe tuin gemaakt bij Ekhart Groen hovenier Schiedam

Een mooie en nette tuin hebben is voor veel mensen erg belangrijk. Wanneer je een nieuw huis koopt en de tuin niet naar smaak is ingericht, kan je er voor kiezen de tuin opnieuw te laten inrichten en daarvoor een ontwerp te laten maken. De hovenier Schiedam Ekhart Groen is een professioneel hoveniersbedrijf en houdt zich vooral bezig met het ontwerpen van nieuwe tuinen, het aanleggen ervan en het onderhouden van deze tuinen. Wil je graag een nieuwe tuin laten ontwerpen, aanleggen of je tuin een onderhoudsbeurt geven? Neem dan contact op! 

De aanleg van de tuin

Heb je een mooi ontwerp kunnen laten realiseren door Ekhart Groen en zou je deze ook graag werkelijkheid willen maken? Dan kunnen zij je hier heel goed bij helpen! Net zoals ze je tevreden hebben kunnen maken over het ontwerp, zullen ze dit ook zeker doen bij het aanleggen van de tuin. Moet de oude tuin nog leeggehaald worden? Geen probleem! De hoveniers van Ekhart zullen ervoor zorgen dat de tuin netjes wordt leeggehaald en alles ook wordt afgevoerd. Nadat de tuin helemaal leeg is, kan het aanleggen van de tuin beginnen. 

Bij een aanleg kunnen ze het gazon aanleggen, de beplanting aanleggen, tuinafscheiding plaatsen, Houten vlonder maken, Installeren  van tuinverlichting of maken een mooie sierbestrating die past bij de tuin. 

Renovatie tuin

Heb je een bestaande tuin en wil je deze graag opknappen? Dan is het mogelijk om bepaalde elementen te laten staan in de tuin. Staan er bomen die verwijderd moeten worden? Geen probleem, deze worden voor je gekapt en opgeruimd. De oude tegels kunnen worden weggehaald en daarna zal er nieuw zand gestort worden om de nieuwe siertegels aan te kunnen leggen! 

Of het nu gaat om een renovatie, vernieuwing, onderhoud of een ontwerp het is voor allemaal een even leuke ervaring en helpen je graag!

 

Gerelateerde artikelen

Tuinhuisjes met veranda’s: tips en tricks

Alles wat je wilt weten over betonblokken