Crool
Woningen

Een van de nieuwe houten vloeren van Bax houthandel in jouw interieur?

Echte houten vloeren van Bax houthandel maken het interieur toch wel echt een stukje meer af dan een laminaat vloer. Het is helaas wel een stuk duurder dan wanneer je de keuze maakt om voor een laminaat vloer te gaan. Wanneer je wel het budget hebt voor het plaatsen van een van de houten vloeren, dan is het zeker aan te raden om deze keuze door te zetten. Er is een groot assortiment beschikbaar waar keuzes uit gemaakt kunnen worden. De vloeren verschillen allemaal van elkaar en zo kan je voor ieder interieur zeker een passende vloer vinden. Wil je nou juist een lichte of een donkere vloer, met veel knoesten of juist met weinig? Het is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor een houten vloer.

Onbehandelde houten vloeren

Omdat houten vloeren van Bax Houthandel onbehandeld zijn, is het echte houten werk er nog in terug te zien. Je kunt ook de houten vloeren laten behandelen. Dan wordt ervoor gezorgd dat de houtlook niet verdwijnt, maar hiermee kan je wel een andere sfeer creëren in je woning en de vloer beschermen tegen eventuele beschadigingen. Je kunt de vloer ook een andere kleur geven door deze te behandelen. Zo kan je zelfs een grijze kleur aan de vloer laten geven. In de showroom kan je een goede blik werpen op het gehele assortiment en kun je de verschillende vloeren ook met elkaar vergelijken zodat je een goede keuze kunt maken. Het is namelijk wel een belangrijke keuze voor het Interieur.

Natuurlijk product

Houten vloeren zijn een natuurproduct en moeten dan ook op die manier worden behandeld. Maar naast dat het op een bepaalde manier om behandeling vraagt, werkt het ook op een natuurlijke manier. Wanneer de vloer in de ruimte wordt gelegd, moet je deze eerst 6 dagen laten liggen, zodat het kan wennen aan de omgevingstemperatuur. Het kan dan nog de natuurlijke werking laten gaan. Ook worden houten vloeren geplaatst met een klein beetje ruimte, zodat het natuurlijke proces niet in de weg wordt gestaan en de vloer nog kan uitzetten.