Crool
Image default
Zakelijk

2de hands kantoormeubelen

Het is zeer belangrijk om een prettige en goede werkomgeving te hebben. Voor de ideale inrichting voor je kantoor kun je terecht bij Mauron. Bij dit bedrijf hebben ze een groot assortiment in 2de hands kantoormeubelen

Perfecte inrichting van je kantoor

Te beginnen met de juiste tafel. Bij dit bedrijf hebben ze verschillende soorten kantoortafels. Mocht je nou opzoek zijn naar een tafel die in hoogte versteld kan worden of toch naar een hoektafel. Wil je een tafel die in hoogte versteld kan worden hebben ze daar 4 verschillende versies van. Daarin heb je de elektrische, handmatige, slingerbureau en de zit-sta bureau. Zo kun je de tafel geheel naar wens instellen. 

Het bedrijf heeft een ruim aanbod in bureaustoelen. Hierin zul je verschillende modellen, soorten, kleuren en materiaal vinden. Gelukkig zijn (vrijwel) alle producten op voorraad te leveren. 

Natuurlijk is het wel makkelijk om je gegevens op te kunnen bergen. Het bedrijf heeft een ruim aanbod in kantoorkasten. Je hebt keuze uit roldeurkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, ladeblokken en lockerkasten. Bij elke kast wordt een sleutel en aantal planken geleverd. De kasten heb je natuurlijk ook in verschillende afmetingen dit is te vinden op de website. Wist je dat het bovenblad geheel naar eigen wens te kiezen is? Zo past de kast makkelijk bij de rest van het interieur in jouw kantoor. 

Het bedrijf heeft ook accessoires om jouw werkplek compleet te maken. Denk aan bijvoorbeeld postbakjes, laptopstandaard, voetenbankjes, papierbakken en voetsteunen. De verschillende hulpmiddelen zijn fijn om een goede werkhouding aan te nemen. Voor meer informatie neem gerust een kijkje op de website.