Crool
Image default
Vervoer en transport

Beste goedkoopste elektrische step

U kunt gemakkelijk door de stad navigeren op een goedkope elektrische step zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over parkeren of rijden.

Dit prijsbereik is intrigerend omdat slechts € 50 het verschil kan maken tussen een maximumsnelheid van slechts 8 km/u en een snellere 20 km/u.

Je kunt misschien de prestaties van je favoriete step verbeteren als deze een beetje te weinig vermogen heeft door een hulpaccu toe te voegen, maar is het de extra kosten en het gewicht echt waard? Het is een echte oefening van evenwicht.

De meest betaalbare elektrische steps zijn vaak gemaakt voor gebruik in de stad in plaats van off-road reizen. Je zult wat verder in je zak moeten gaan als je op zoek bent naar iets met grote banden, een sterke motor en een volledige vering die steile hellingen kan beklimmen.

Hoewel er ongetwijfeld meer betaalbare zijn elektrische steps dan de hier genoemde, hebben we alleen de beste modellen gekozen van gerenommeerde fabrikanten met een geschiedenis van betrouwbaarheid, veiligheid en after-sales ondersteuning.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat totdat u ze uit de verpakking, elektrische kindersteps lijken vrijwel precies op die van volwassenen.

Zorg ervoor dat een step die wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar niet wordt aangeboden voor een prijs die te mooi lijkt om waar te zijn. Daarbij moet er worden opgelet dat u te maken heeft met een volledige elektrische step in plaats van een elektrische step met trapondersteuning.

1. GoTrax GXL V2– Goedkoopste elektrische step voor slechts € 349

Om een goede reden hebben we de GXL V2 vermeld als een van de best betaalbare elektrische steps (sindsdien is deze vervangen door de nieuwere XR). Het is stevig gebouwd en heeft een fantastische verhouding tussen gewicht, bereik en functies.

De veiligheids- en rijkwaliteitscomponenten die we het meest benadrukken – hoogwaardige remmen, luchtbanden en geïntegreerde verlichting – zijn inbegrepen bij de GXL Commuter V2.

Naar onze mening is de GXL V2 is de beste step voor beginners die op zoek zijn naar een nuttige maar zuinige rit. Het is betaalbaar, licht genoeg voor de meeste mensen om te dragen, heeft goede remmen en een behoorlijk bereik.

Met een bescheiden verbetering heeft het dezelfde schijfrem en luchtbanden die we aanbaden bij het eerste model.

De achterste schijfrem wordt nu bediend door een hendel (zoals een fiets) in tegenstelling tot een voetpedaal, wat een grote verbetering is ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp. Een sterker dan het origineel versterkte achterspatbord is een ander kenmerk van de GXL V2.

2. Turboant M10 – Beste betaalbare step voor slechts € 449,98

Op zoek naar de beste step voor ongeveer € 450? Zoek niet verder, want Turboant’s nieuwste inval op de markt voor goedkope elektrische steps heeft zijn kroon al uitgehouwen als de heerser van het € 500-bereik.

De Turboant M10 is de ideale step voor beginnende, zuinige rijders vanwege het lichtgewicht frame, een van de hoogste pieksnelheden in zijn budgetbereik en de beste rijkwaliteit in zijn klasse.

Afrekenen Meer Simple Energy Mark 2 elektrische stepspecificatie, prijs | Kenmerken

In het verleden waren we verrast door de X7- en X7 Pro-modellen van Turboant voor woon-werkverkeer en recreatieve rijders. Hoewel elke step voor- en nadelen heeft, omarmt de M10 enkele verbeterde ontwerpelementen ten opzichte van zijn voorganger.

In tegenstelling tot zijn voorganger, de X7 Pro, is de Turboant M10 eenvoudig op te vouwen, licht van gewicht en blijft hij opgevouwen wanneer je wilt het.

Al met al een step die geweldig is voor recreatieve rijders, weekendrijders en casual rijders. Natuurlijk is het ook handig voor pendelaars, aangezien de M10 12 pond minder weegt dan de 42 lbs. maximumgewicht adviseer ik voor woon-steps.

De M10 is echter in de eerste plaats voor mensen die op zoek zijn naar een deal, want het is ongetwijfeld de beste onder de € 450.

3. Cityrider – Favoriete betaalbare step

De FluidfreerideCityRider elektrische step is een snelle, vermakelijke en stijlvolle elektrische step. Een van de beste goedkope elektrische steps die momenteel beschikbaar is, wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop hij vintage aantrekkingskracht combineert met geavanceerde technologie.

De bestverkopende eigenschap van de elektrische step CityRider is hoe zuinig hij is. De CityRider levert hogere prestaties dan andere goedkope e-steps voor een betere prijs, vanaf slechts € 499.

Deze specifieke elektrische step heeft verschillende unieke kenmerken die ik bij veel andere niet heb gezien. De vloerplaat heeft een hardhouten dek zoals een skateboard, niet de typische siliconen of aluminium fundering.

En hoe retro ook is, de CityRider elektrische step is nog steeds eigentijds omdat het een van de weinige op de markt is met ingebouwde knipperlichten. En zonder twijfel de enige in deze prijsklasse.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/denver-sck-5300