Crool
Image default
Zakelijk

LED mobiele lichtmasten met aggregaat

LED mobiele lichtmasten met aggregaat

Door een mobiele lichtmast in te zetten kun je onverlichte locaties voorzien van extra verlichting zonder een externe energiebron te gebruiken. Zoals het verlichten van een evenemententerrein of zakelijke locaties zoals bouwplaatsen en bedrijfsterreinen. Op mobielelichtmasten.nl kun je terecht voor mobiele lichtmasten voor al deze locaties.

Koop of huur een mobiele lichtmast

Bij mobielelichtmasten.nl kunt u naast het kopen van een mobiele lichtmasten ook terecht voor de verhuur van mobiele lichtmasten. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, kan Trime bij u op locatie langs komen om een lichtmast  te demonstreren. Naast de verkoop en verhuur van lichtmasten kan Trime u ook helpen bij het plaatsen en afstellen van deze lichtmasten. Alle lichtmasten van Trime zijn heel goed onderhouden en hebben niet veel uren gedraaid. Daardoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede lichtmast.

Laat u adviseren

Bij Trime heeft u de keuze uit ruim 30 verschillende lichtmasten. Daarnaast zijn er per mobiele lichtmast ook nog eens een groot aantal lampen beschikbaar. Hierdoor is het van belang dat u vooraf goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden. De vaklieden bij mobielelichtmasten.nl hebben vele jaren praktijkervaring en kunnen u prima vertellen welke lichtmast het beste aansluit op uw wensen.

Toepassingen

Lichtmasten kunnen toegepast worden voor enkele uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u met een mobiele lichtmast een evenemententerrein verlichten. Ook worden lichtmasten vaak ingezet op bouwplaatsen of voor het beveiligen van een bedrijfsterrein. Ook bij het verlichten van onverlichte snelwegen en spoorwegen worden lichtmasten gebruikt. 

Onderhoud en reparatie 

Nadat de lichtmasten geleverd zijn houdt de service van Trime uiteraard niet op. Bij Trime werken een aantal zeer gemotiveerde technische mensen. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de geleverde lichtmasten en kunnen u tevens voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group nog meer? 

Naast het leveren van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/mobielelichtmasten/x-start-6×150-led-mobiele-lichtmastaggregaat-kopen-betaalbare-prijs/