Crool
Image default
Auto’s en Motoren

Huur een prachtige trouwauto voor jullie bruiloft

Huur een prachtige trouwauto voor jullie bruiloft

Voor een trouwerij moet enorm veel geregeld worden! Uitnodigingen, een mooie locatie, een BABS, trouwkleding, muziek voor tijdens het feest, getuigen en dan vergeten we er vast nog een paar.  Wat je niet mag vergeten is om een mooie trouwauto te regelen die jullie op komt halen en naar de trouwlocatie brengt! Bij Trouwautosverhuur.nl hebben ze enkele enorm unieke trouwauto’s te huur. In dit artikel vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van trouwautosverhuur.nl

Trouwen is een persoonlijke gebeurtenis

Als het goed is trouw je maar 1 keer in je leven. Het is daarom een persoonlijke en unieke gebeurtenis. Daarom is het van belang dat je goed nadenkt over hoe jullie ideale dag er uit moet gaat zien. Op welke locatie willen jullie trouwen? Wie nodigen jullie allemaal uit? Maar waarschijnlijk minstens zo belangrijk: hoe gaan jullie naar de ceremonie toe. Je zou voor kunnen kiezen om in jullie eigen auto naar de ceremonie te rijden, maar het is natuurlijk veel mooier om voor deze unieke gelegenheid een prachtige trouwauto te huren!

Uniek aanbod trouwauto’s

Bij trouwautosverhuur.nl hebben ze een groot aantal bijzondere trouwauto’s in de verhuur. Zo hebben ze een goed onderhouden Ford Mustang Cabrio uit het jaar 1967 . Of wat dacht je van een toffe Cadillac Deville uit 1959. Naast deze klassieke trouwauto’s heeft trouwautosverhuur.nl ook hele gave sportieve auto’s zoals een Ferrari 360 Modena Spider uit 2004 of een Dodge Charger SRT8 Superbee uit 2009. Van Klassiekers, tot moderne sportauto’s en van cabrio’s tot toffe foodtrucks. Vrijwel alles is mogelijk.

Een trouwauto hoeft niet duur te zijn

Dat een trouwauto huren niet duur hoeft te zijn, weten ze bij trouwautosverhuur.nl. Daar hebben ze ook een aantal zeer betaalbare trouwauto’s. Zo kun je bij hun al een hele gave Bentley MK VI huren voor slechts €170 voor 2 uur. Of wat dacht je van een klassieke Volkswagen Kever Cabrio voor slechts €375 voor de hele dag. Zo is het huren van een trouwauto voor iedereen een goede mogelijkheid.

https://trouwautosverhuur.nl