Crool
Image default
Aanbiedingen

Alarmsystemen Huis beveiligen

Je hoort steeds vaker over inbraken. Was het eerst nog hoofdzakelijk in de stedelijke gebieden, tegenwoordig is het ook vaak raak op het platteland en in de kleinere plaatsen.
Je huis goed beveiligen is dan ook geen overbodige luxe.
Maar welk systeem moet je nu kiezen? Als je gaat zoeken op internet kun je al snel de weg kwijt raken en door de bomen het bos niet meer zien.
Daarom willen we graag ene tip meegeven hieronder.

Ajax alarm
Wij kunnen je het Ajax alarm aanbevelen. Dit merk heeft vele systemen in het assortiment. Er zit altijd wat bij, dat bij jouw huis past.
Zo zijn er bedrade systemen, maar ze hebben ook draadloos alarmsysteem opgenomen in het pakket.

Er zitten vele functies op deze geavanceerde alarmsystemen. Zo zijn ze van afstand te bedienen middels een app die je op je smartphone kunt installeren. Zo kun je ten alle tijden de status van de veiligheid in en om je huis bekijken.

Ik noem al in en om het huis. Ajax heeft zowel binnen als buitensystemen. De buitensystemen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen slecht weer en tegen een stootje.

Er zijn ook systemen die mogelijke indringers afschrikken met behulp van licht dan wel een luid geluidssignaal. Dit alles op detectie van beweging in en om je huis.

De geavanceerdere modellen kun je koppelen aan een systeem dat bijvoorbeeld je naasten informeert op het moment dat er iets aan de hand is. Dit kun je realiseren door op de alarmknop van het systeem te drukken. Allemaal uiterst efficiënt.

Ouderen
We hebben het hierboven met name over inbraken en dergelijke. Maar deze systemen zijn breder inzetbaar. Wat te denken van ouderen die wellicht op een gegeven moment hulp nodig hebben. Misschien omdat ze onwel worden of omdat ze gevallen zijn. Hier zijn deze systemen ook inzetbaar. Iemand kan dan een alarmknop bij zich dragen. Bijvoorbeeld in de vorm van een halsketting met de knop er aan. Gebeurd er dan iets met hem of haar dan kan er op de knop gedrukt worden.

Heb je nu een wat groter huis, een bedrijfspand of wil je sowieso een alarm in meerdere vertrekken hebben? Dan heeft Ajax hier een complete kit voor in het assortiment. Hiermee kun je het desbetreffende gebouw van onder tot boven voorzien van een alarm.

Camera’s
Naast installatie van alarmonderdelen die afgaan op basis van beweging zijn er natuurlijk ook verschillende camera’s leverbaar van Ajax. Deze zijn er in verschillende kwaliteiten en verschillende prijsklasses. Voor zowel binnen als buiten.
Ook hiermee kunt u van afstand op uw smartphone zien wat er in en om uw huis gebeurd.

Ajax alarmsystemen zijn wat ons betreft echt een aanrader.

https://draadloos-alarmsysteem.com/waarom-ajax-alarm

Gerelateerde artikelen

Waarom zijn crypto’s zo veilig?

De voordelen van de BermDRIP op een rijtje

Een levende doodskist als laatste rustplaats