Crool
Image default
Aanbiedingen

Het ultieme springplezier: Creatieve spelletjes en activiteiten op de trampoline

Het ultieme springplezier: Creatieve spelletjes en activiteiten op de trampoline

Trampolines bieden niet alleen eindeloos plezier, maar ook een platform voor creativiteit en avontuurlijke activiteiten. Of je nu een reguliere trampoline hebt of een ingraaf trampoline, er zijn tal van leuke en creatieve spelletjes die je kunt spelen om het ultieme springplezier te ervaren.

 

1. Trampoline-estafette

Verdeel spelers in teams en laat ze racen om over de trampoline te springen. Dit kan een hilarische en energieke estafettewedstrijd zijn die zowel fysieke activiteit als teamwork bevordert.

 

2. Luchtkunstenaar

Laat de innerlijke kunstenaar naar boven komen! Geef de kinderen krijtjes en laat ze kunstwerken maken op de trampoline. Dit is vooral leuk op een ingraaf trampoline, omdat de zijkanten van de trampoline als canvas kunnen dienen.

 

3. Schaakbord op de trampoline

Plaats een groot schaakbord op de trampoline en gebruik springers als schaakstukken. Elke zet vereist een sprong naar de nieuwe positie. Dit combineert lichaamsbeweging met denkwerk.

 

4. Simon zegt

Geef een speler de rol van “Simon” en laat ze verschillende sprongbewegingen en patronen aangeven die andere spelers moeten imiteren. Het is een geweldige manier om coördinatie en concentratie te oefenen.

 

5. Springtikkertje

Een klassiek spel met een twist! De persoon die “tikt” moet de andere spelers tikken door te springen. Dit zorgt voor een uitdagend en actief tikkertje-spel.

 

6. Sprongcompetitie

Organiseer een sprongcompetitie waarbij elke deelnemer zijn of haar meest indrukwekkende sprongtrucs laat zien. Dit kan variëren van salto’s tot knieklappen en meer.

 

7. Trampoline limbo

Stel een springbare stok op en laat de spelers onder de stok door springen zonder hem aan te raken. Verlaag de stok na elke ronde om het moeilijker te maken. Dit is een leuke manier om lenigheid en evenwicht te oefenen.

Ongeacht het type trampoline dat je hebt, of het nu een ingraaf trampoline is of niet, zijn er eindeloze mogelijkheden voor creatief springplezier. Zorg er altijd voor dat de veiligheidsmaatregelen worden nageleefd en dat de spelletjes geschikt zijn voor de leeftijd en het niveau van de spelers. Geniet van het plezier en de lichaamsbeweging die trampoline-activiteiten bieden!

 

https://www.trampolines.nl/