Crool
Image default
Banen en opleidingen

Kompas Veiligheidsgroep: Uw partner in veiligheid

Kompas Veiligheidsgroep is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat zich specifiek toelegt op het aanbieden van bhv cursussen, EHBO- en VCA-trainingen. Bovenop ons trainingsportfolio, voorzien we bedrijven en individuen van deskundig veiligheidsadvies en een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten. Onze missie? Nederland veiliger maken, een taak waar we met toewijding en innovatieve leermethoden aan werken.

BHV Cursussen: kwaliteit en actualiteit centraal

Bij Kompas Veiligheidsgroep begrijpen we dat kennis over bedrijfshulpverlening cruciaal kan zijn in noodsituaties. Daarom staan kwaliteit en actualiteit bij onze bhv cursussen hoog in het vaandel. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze cursussen in eigen beheer te ontwikkelen, altijd conform de laatste wet- en regelgeving. Een basis bhv cursus wordt binnen één dag afgerond, terwijl een opfriscursus slechts een halve dag in beslag neemt. Ons doel is om deelnemers niet alleen kennis bij te brengen, maar hen ook daadwerkelijk voor te bereiden om effectief op te treden in noodsituaties. Daarnaast faciliteren we ook EHBO- en VCA-trainingen, waarbij respectievelijk de focus ligt op eerste hulpverlening en het herkennen van werkgerelateerde risico’s.

Meer dan alleen opleidingen

Onze betrokkenheid bij veiligheid stopt niet bij het aanbieden van een bhv cursus of andere trainingen. We hebben ervaren veiligheidsexperts in huis die bedrijven ondersteunen bij het creëren van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risico-inventarisaties. Met onze expertise zorgen we ervoor dat ondernemingen niet alleen voldoen aan alle regelgeving, maar ook daadwerkelijk een veilige werkomgeving creëren voor hun medewerkers. Bovendien, voor wie op zoek is naar hoogwaardige veiligheidsproducten, biedt onze webshop een uitgebreide keuze; van EHBO-koffers tot AED’s en van brandblussers tot verbandmiddelen. Bij Kompas Veiligheidsgroep krijgt veiligheid altijd de aandacht die het verdient.