Crool
Bedrijven

24/7 online

Met al die technologie tegenwoordig is iedereen overal en altijd bereikbaar, je kan er niet omheen. Je denkt nu zeker dat ik het alleen over het telefonisch bereik heb? Niet echt, je kan op veel verschillende manieren met elkaar communiceren. Bijna alle social media kanalen hebben een chat omgeving waar je al je vrienden en volgers kan laten weten dat je nog leeft. En laten we natuurlijk niet spreken over Whatsapp, het meest gebruikte middel om met elkaar te communiceren. Het is eigenlijk wel jammer dat de nieuwe generatie steeds minder met elkaar bellen en door middel van het typen van berichten, elkaar laten weten hoe het gaat. 

Zijn we nu wel goed bezig op deze manier? Hedendaags hoort het er jammer genoeg gewoon bij. We zijn niks anders gewend en vinden deze manier van communiceren het fijnst. Reageren wanneer het je uitkomt en niet een lange tijd aan de telefoon blijven hangen. De oude generatie vindt deze manier van communiceren waarschijnlijk helemaal niks en begrijpt er weinig van. Voor hun is het communiceren over de telefoon nog steeds de beste manier om contact met elkaar te onderhouden. En gelijk hebben ze.  

De telefoonservice is ook een middel dat al een lange tijd door bedrijven wordt gebruikt. Door middel van bizziphone wordt er nog steeds met een vaste telefoon met de klanten gecommuniceerd. Wel merk je steeds meer dat bedrijven ook meer gaan meedoen met het gebruik van Whatsapp. Er wordt namelijk al een tijdje gebruik gemaakt van SMS en internet om vragen te beantwoorden. In de toekomst zal er dus zeker meer gebruik van Whatsapp worden gemaakt om te gaan communiceren tussen het bedrijf en de klanten. Uiteraard zal de consument dit niet een vervelende verandering vinden maar er gewoon in mee gaan. De nieuwste technologie speelt dus een grote rol in de samenleving. 

https://www.bizziphone.com/