Crool
Image default
Bedrijven

Alles over koppelbare kerstverlichting

Wil jij in jouw woning, kantoorpand of winkel aankomend jaar weer een ultieme kerstsfeer? Dan mogen leuke kerstlichtjes niet ontbreken. En lichtjes tijdens de kerst heb je nooit genoeg. Hieronder lees je een paar tips over de koppelbare kerstverlichting van kerstverlichting.nl. Want een onmogelijk lang snoer door de woning en heel veel stopcontacten zit niemand op te wachten. 

 

Koppelbare kerstverlichting voor buiten

Kerstverlichting voor in de tuin zie je de afgelopen jaren steeds meer. Het enige nadeel aan de tuin leuk verlichting met de kerstdagen is dat er buiten weinig tot geen stopcontacten zitten en je daarom je tuin niet kunt versieren zoals je dat zou willen. Voor dit probleem is koppelbare kerstverlichting de juiste oplossing! 

 

Koppelbare kerstverlichting voor buiten is de laatste jaren erg populair aan het worden! Het grote voordeel van koppelbare kerstverlichting is dat je geen losse snoeren door de tuin hebt liggen, maar je voegt een extra stukje aan de verlichting toe! Heb je een hele grote tuin die je wilt verlichten? Dan kun je dus extra lange snoeren aan elkaar koppelen. Een voorbeeld van  koppelbare kerstverlichting voor buiten is bijvoorbeeld ijspegel verlichting. 

 

IJspegel verlichting is de beste kerstversiering voor aan de gevel. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Denk hierbij aan verschillende kleuren slingers, maar ook aan variatie in de lengte van de slinger. Zo heb je ijspegel verlichting die 150 cm lang is, maar ook een slinger van 500 cm. Verder zijn deze slingers ook nog verlengbaar met een verlengset. Deze kun je koppelen aan de start set door middel van een plug & play systeem. 

 

Koppelbare kerstverlichting voor in de kerstboom

Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom. Of het nu een kerstboom is in de woonkamer, op het kantoor of in een bedrijfspand, hij komt de kerstdagen niet door zonder verlichting. Ben jij helemaal klaar met 10 stopcontacten beschikbaar stellen voor de verlichting in de kerstboom? Dan is de koppelbare kerstverlichting een hele praktische oplossing! Ook voorkomt koppelbare kerstverlichting dat je na het ophangen erachter komt dat een deel van je boom helemaal geen verlichting heeft. Met koppelbare kerstverlichting kom je namelijk nooit te kort: je maakt je snoer zelf op maat. 

Concluderend is dat koppelbare kerstverlichting dus echt onmisbaar is! Je maakt je verlichting gemakkelijk op maat en komt dus nooit lampjes te kort. Bij kerstverlichting.nl helpen wij jou graag met de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op met de medewerkers.

https://kerstverlichting.nl/?s=koppelbaar