Crool
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zakelijk vervoer in de regio van Maastricht Airport

Zakelijk vervoer in de regio van Maastricht Airport

Maastricht Aachen airport is het enige regionale vliegveld in Nederland dat zowel passagiers als vracht wordt vervoerd. Met ruim 100.000 passagiers per jaar is het een relatief klein vliegveld. Voor veel reizigers van en naar de Euregio is Maastricht Airport het begin of eindpunt van hun reis. Met bestemmingen naar vooral Zuid-Europese landen is het zowel voor zakelijke als particuliere reizen een aantrekkelijke vluchthaven in het zuiden van ons land.

Maar de reis begint en eindigt uiteraard niet per vliegtuig. Als u van of naar de vluchthaven vervoerd wilt worden, kunt u het beste kiezen voor een taxi service. Met een taxi bent u altijd verzekerd van een comfortabele reis. De chauffeurs brengen u rechtstreeks naar de vertrekhal of komen u ophalen bij de aankomsthal van het vliegveld. Dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook een hoop gedoe met het zoeken naar openbaar vervoer.

Taxi Blue uit Maastricht is een taxi service die vooral gericht is op zakelijk vervoer in de regio van Maastricht Airport. Ze beschikken over hoogwaardige auto’s van diverse Mercedes klassen. De ervaren chauffeurs bieden u of uw zakelijke relaties een perfecte reis van of naar het vliegveld. Zij kennen de regio als geen ander en zorgen ervoor dat u snel en veilig op uw bestemming aan zult komen.

Maar ook voor ritten van en naar andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u terecht bij Taxi Blue. Ze bieden naast regulier vervoer ook groepsvervoer en zelfs een VIP service aan. Via de website van Taxi Blue kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw zakelijke ritten. De taxiservice van Taxi Blue is 24/7 bereikbaar voor al uw reizen van en naar de regio van Maastricht. Kijk voor meer informatie over hun diensten op de website www.taxiblue.nl

https://www.taxiblue.nl/