Crool
Bedrijven

Geheimen voor mooi en gezond haar

Prachtige glanzende lokken lijken voor sommige mensen als een ver van het bed show. Het is lastig te behalen en als ze er eenmaal zijn is het lastig om het haar mooi en gezond te houden. Wel is het belangrijk om te zorgen dat het haar glanzend en gezond blijft. Veel vrouwen vragen zich dan ook af wat de geheimen zijn om het haar mooi gezond en sterk te houden. In dit artikel ga ik een aantal van deze geheimen onthullen en bekend maken waarom de ene vrouw mooier haar heeft dan de andere vrouw.

 

1: Drink veel water

Een haar bestaat voor een kwart uit water. Het is hierom heel belangrijk om genoeg water te drinken. Door genoeg water te drinken zul je zien dat je lokken steeds gezonder worden.

 

2: Voorzichtig stylen

Het beste voor je haar is om het helemaal niet te stylen, föhnen of krullen. Helaas is dit voor veel vrouwen wel de dagelijkse realiteit. De beste kapper Delft kan je hier goed advies over geven. Op welke manier kun je je haar het beste in vorm krijgen, zonder dat je je haar ermee beschadigd.

 

3: Speciale behandeling

Je zag hem waarschijnlijk al een beetje aankomen: vrouwen met een natuurlijke glans in het haar maken vaak gebruik van producten om hun haar gezond te houden. Zo gebruiken zij conditioner en doen zij elke week een haarmasker om het haar in optimale glorie te behouden. Nu denk je misschien: daar heb ik toch helemaal geen tijd voor?? Een optie ernaast is om serum in het haar te smeren. Doe dit in de puntjes en op het haar dat je vaak stylt, krult of fönt. Op deze manier zul je zien dat je haar beter beschermd is en dat je minder vaak naar de kapper hoeft te gaan. Mocht je nou wel een goede kapper zoeken, ga dan voor goede kapper Delft