Crool
Image default
Bedrijven

Het supplement pre-workout

Pre workout. Een begrip dat je steeds vaker ziet in de gym. Poeder- of pilvorm maakt niet uit, vrijwel iedere sporter heeft het wel eens gebruikt. Maar weet iedereen wel wat het is? En is er een kwalitatief goede variant tussen al die aanbieders? In dit artikel zal ik je verder helpen op het gebied van de pre workouts. 

Wat is een pre workout?

Een pre workout is bij veel merken erg vergelijkbaar. Je kan je namelijk alleen onderscheiden in de samenstelling van het product. Iedere pre workout bevat wel een paar hoofdonderdelen die je overal terugziet. De ingrediënten zijn dan ook zo gekozen dat het workout kan verbeteren. Je bloedsomloop wordt namelijk beter. Je hebt veel meer energie en je wordt door bepaalde ingrediënten een stuk scherper tijdens je training. 

Normaal gesproken duurt het een klein halfuurtje voordat je wat begint te merken van een scoop. Je neemt een scoop met een glas water van ongeveer 250 ml. Dit drink je in één keer leeg voor de beste effecten. Wanneer je wilt beginnen met een pre workout, zal ik je aanraden jezelf eerst goed in te lezen. Zo kan je een weloverwogen keuze maken en bekijken of dit supplement overeenkomt met jouw fysieke doelen. 

De voordelen van een pre workout

Iedereen gebruikt dit supplement met een ander doel. Toch zijn de voordelen van een pre workout nagenoeg vergelijkbaar. Voordelen van een scoopie zijn onder andere:

  • Je hebt een stuk meer focus tijdens je training

  • Je hebt meer kracht

  • Toename van het uithoudingsvermogen

  • Een motivatie boost om van de bank af te komen.

  • Verbetering van de algemene prestaties

 

Buiten het fysieke kan een pre workout je mentaal ook helpen. Probeer jij maar eens na een lange werk dag de gym nog te bezoeken zonder een scoop. Dit is zeker niet voor iedereen weggelegd namelijk.  

Sterrenstof Pre Workout

Om je een goede pre workout aan te raden, kan ik je die van Sterrenstof aanbevelen. Dit is namelijk één van de betere pre workouts op de markt. Het is kwalitatief een goed product, en de smaak is echt buitenaards. Ook is de dosering niet te heftig gemaakt zodat het toegankelijk is voor iedere sporter. 

Neem gerust een kijkje op de webshop van Sterrenstof. Buiten de pre workout bieden ze namelijk ook andere supplementen aan.  Ook helpen ze je graag verder om je sportieve doelen te bereiken.