Crool
Image default
Beauty en verzorging

Tandartswereld.nl; alles voor uw gebit

Voor het zelf reinigen van uw gebit kunt u in onze webshop Tandsartswereld.nl de meest moderne producten kopen op het gebied van gebitsverzorging. Neem een kijkje in ons aanbod van ORAL-B producten of andere topmerken die hoog scoren op kwaliteit in reiniging van uw gebit. U heeft zo minder snel last van gaatjes en hoeft minder snel vervelende behandelingen te ondergaan bij de tandarts als u de juiste mondverzorgingsproducten zelf in huis heeft.

Oral B Pro tandenborstels

U reinigt met de nieuwe innovatie die Oral-B momenteel biedt. Onze Oral-B tandenborstels zijn voorzien van smart technologie. De bekende Oral-B pro 2 2700 is vernieuwend en ook zeer populair. De Lithium accu maakt dat u van een lange poetsduur kunt genieten zonder steeds te hoeven laden. Het doel van een poetsbeurt is om uw gevoelige tandvlees optimaal gezond te houden. Deze borstel zorgt ervoor dat uw tandvlees minder snel gaat bloeden bij een ontsteking en reinigt zo diep dat er snel herstel van uw tandvlees optreedt. De poetsdruksensor technologie maakt dat u minder hard poetst. Ook geeft de borstel aan als u te zacht poetst. Met twee poetsstanden kunt u variëren. Onder andere de “Daily clean” stand zal grondig tandplak aanpakken. Op de “sensitive” stand poetst hij zacht over uw tandvlees heen.

Slimme tandenborstel

Een andere echte smart borstel is de Oral-B Genius die in twee trendy kleuren te krijgen is. Zwart en roze. Deze slimme borstels werken met een persoonlijk coaching systeem en zijn zelf lerend. De borstel zal zich snel aanpassen aan uw manieren van poetsen en hier ook op inspelen door een bepaalde richting in het poetsen aan te geven. Hij zorgt ervoor dat u bij elk plekje komt, dus ook achterin uw kaak en bij de randjes onder uw tanden en kiezen. Dit is dus eigenlijk de mond hygiëniste die in de tandenborstel is ingebouwd.

Groot poetsprogramma

Met de 360 graden smartring zorgt de borstel ervoor dat er een rood lampje gaat branden als u te hard poetst, en past zelf het aantal rotaties aan zodat deze zachter gaat poetsen. Verder zit er in het 6-delige poetsprogramma ook een tong reinigingsfunctie ingebouwd. Met “Gum Care” masseert de borstel uw tandvlees zachtjes in en met “Whitening” zorgt deze voor witte tanden. Met het “Pro Clean” programma pakt u alle delen grondig aan in uw gebit. Andere standen zijn de basis stand zoals “Daily Clean” voor normale gebitsreiniging en de stand voer een gevoelig gebit.

Middelen om uw mond mee te reinigen

In ons aanbod zijn diverse middelen bij te bestellen zoals meerdere pakken mondwater en tandpasta. Maak gebitsverzorging compleet met goede tandenstokers. Deze zijn een aanvulling op het poetsen en noodzakelijk. Mondwater in onze shop zorgt voor grondige verwijdering van tandplak en vuil als aanvulling op een poetsbeurt met een slimme elektrische tandenborstel. Koop voor ontstoken tandvlees bijvoorbeeld onze Meridol tandpasta’s die over goede anti bacteriële eigenschappen beschikken. Bij een gevoelig gebit zal milde tandpasta als Elmex Sensitive prima toepasbaar zijn om uw gebit mee schoon te maken. Dit kunt u combineren met onze Elmex Sensitive Professional mondspoeling die het gebit op meer vlakken aanpakt en vuilresten na het poetsen extra verwijdert. Tevens zorgt al ons mondspoelwater voor een goede frisse adem. Het verwijderd nare geurtjes en sigarettenrook uit uw mond. In onze winkel vindt u een enorm aanbod voor alles wat goed is voor uw gebit. Kijk snel voor meer informatie.

https://www.tandartswereld.nl/